[GELİŞTİRME AŞAMASINDA] EasyBot - Yeni Nesil Metin2 PvP Pixel Farm Botu | Tüm Serverlarda Yüksek Güvenlik!

xfastesg

Level 1
Konular
5
Online süresi
17760s
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
Başarım Puanı
4
TM Yaşı
27 Gün
MmoLira
221
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

EASYBOT PRODUCTION SUNAR

Piyasadaki Hantal ve Ban Yediren Botları Unutun! Karşınızda Yeni Nesil PvP Pixel Farm Botu!

Neden EasyBot Farklı?

• Maksimum Güvenlik (External Logic): Oyun dosyalarına kesinlikle müdahale etmez. Ban riskini minimuma gömüyoruz!
  • Ultra Düşük Sistem Kullanımı: İşlemciyi (CPU) yormaz, Düşük özellikli bilgisayarlarda ve sanal makinelerde (VM) bile kasmadan, donmadan farm atar.
  • Akıllı Target Sistemi: Pixel tabanlı mantıkla boşa kılıç sallamaz, hedefe kilitlenir ve işini bitirir.
  • Tüm PvP Serverlarda Sorunsuz: Misali2, Projekt-hard, Diriliş2, Tarantin2, Ronin2008 ve daha fazlası! Server seçmez, her yerde çalışır.

Geliştirme Süreci Hakkında:
Şu an tüm zorlu haritalarda, metinlerde,moblarda son testlerimizi gerçekleştiriyoruz.

Takipte Kalın ve Gelişmelerden Haberdar Olun:
Buraya Tıklayarak Discord Sunucumuza Gelebilirsiniz
Şahsi Discord: @xfastesg

Hız, Güvenlik, İstikrar - Çok Yakında Turkmmo'da!

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Güncel olarak kullanmakta olduğum bot, ban riski oldukça düşük seviyededir.
Elle farm yapıyormuş gibi çalışan bir farm sistemi bulunmaktadır.
Stabil ve sorunsuz çalıştığı için gönül rahatlığıyla...
Ücretsiz sürümleride mevcutken neden satın alınsın ki başarılar

Ücretsiz sürümleride mevcutken neden satın alınsın ki başarılar
ücretsiz sürümlerin çoğu farkedilir ve ban yeme ihtimali yüksektir ayrıca servere göre upload edilmediyse çalışmayabilir ayrıca unutmayın ortada ücretsiz bir ürün varsa genelde ürün sizsiniz teşekkürler.

Tamam madem ozaman bende isteyene paylaşabilirim durumu olmayan varsa bana ulaşırsa ben paylaşım sağlarım bizzat tüm sunuculara uyumludur ve bot kontrolüde vardır dediğiniz ürün sizsiniz lafını üzerime almıyor konuyuda uzatmıyorum hayırlı satışlar .

Tabii ki paylaşabilirsiniz, tercih kullanıcılarındır. Ancak unutulmamalıdır ki; güncel korumaların (Uriel, Svside++ vb.) sürekli değiştiği bu piyasada ücretsiz projeler genelde ilk büyük güncellemede 'fix' yer ve kullanıcıyı yarı yolda bırakır. Biz emeğimizin ve sunduğumuz 7/24 desteğin arkasındayız. Üzerinize alınmamanıza sevindim, hayırlı forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)