- Konular
- 166
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 14d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 330
- Altın Konu
- 31
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 9,398
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hocam ben de o konudaki anlatılan ile sistemi oyuna ekledim. Discord adresinizi özelden iletir iseniz yardımcı olabilirimTeşekkürler ama şunun python kısmını tam atsan çok süper olur diğer konu çorba olmuş 2. Defa ekleyişim pythonda tıkandık
- Konular
- 9
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 1,138
- DevLira
- 0
dc yok hocam ui.py ve uitarget.py dosyanı yollama şansın var mıHocam ben de o konudaki anlatılan ile sistemi oyuna ekledim. Discord adresinizi özelden iletir iseniz yardımcı olabilirim
- Konular
- 64
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 173
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 6,455
- DevLira
- 21
Paylaşım için teşekkürler.
Sistemi ben paylaşmıştım. Arkadaş sağolsun konumu çaldığı için, gerekli düzenlemeleri eksik çekmiş sanırım. Sistemde her 2 görünümde elde edilebiliyor. İlk halini sevenler için ilk kodlar, gridli sevenler için güncellemede yazan kodları okumuşsan gridli oluyor. Hatta daha sadesinide paylaştım. Açıklamalar olmadan sadece itemlerin görünüşleri gözükücek şekilde, açtığım konulara bakabilrsin.
Tekrardan ellerine sağlık. Paylaşım ve düzenlemeler için teşekkürler.

Sistemi ben paylaşmıştım. Arkadaş sağolsun konumu çaldığı için, gerekli düzenlemeleri eksik çekmiş sanırım. Sistemde her 2 görünümde elde edilebiliyor. İlk halini sevenler için ilk kodlar, gridli sevenler için güncellemede yazan kodları okumuşsan gridli oluyor. Hatta daha sadesinide paylaştım. Açıklamalar olmadan sadece itemlerin görünüşleri gözükücek şekilde, açtığım konulara bakabilrsin.
Tekrardan ellerine sağlık. Paylaşım ve düzenlemeler için teşekkürler.

- Konular
- 166
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 14d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 330
- Altın Konu
- 31
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 9,398
- DevLira
- 6
Aynen fark ettim ki paylaşım sana aitmişPaylaşım için teşekkürler.
Tekrardan ellerine sağlık. Paylaşım ve düzenlemeler için teşekkürler.![]()
. Dediğin gibi orijinal konun daha açıklayıcı. Ellerine sağlık.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)