- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,794
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,764
- DevLira
- 154
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Geçen metin2 tr oynayan birisini twitch 'den izlerken karakter üstündeki görsel şölen hoşuma gitti
Sistemi az biraz wiki'den bilgi alarak orjinale yakın kodladım umarım işinize yarar
Not: Anlatım kötü olabilir eklenmiş hali Anka2 V5 sürümünde mevcut ilgili dosyaları karşılaştırarak ekliyebilirsiniz.
Sistemi az biraz wiki'den bilgi alarak orjinale yakın kodladım umarım işinize yarar

Not: Anlatım kötü olabilir eklenmiş hali Anka2 V5 sürümünde mevcut ilgili dosyaları karşılaştırarak ekliyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Anka2 de ekli zaten hatta eklemeden sıkıntı yaşayanlar anka2 e baksın yazmışımEmeğine sağlık, görseli çok beğendim. Bunu Anka2 projesine ekleyip konuyu da güncellersen harika olur.![]()
herşey doğru fakat itemlere tıklanmıyor sistemi aktif edemiyorum bilgisi olan varmı
Emeğine sağlık abi
You need to search for :Where should we look to resolve this error? The effects are not visible in the titles window.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
and replace it :
titleImage.LoadImage(self.TITLE_SUB_PATH % titleID)
2-search:
titleImage.LoadEffect(self.TITLE_SUB_PATH % titleID)
replace it :
self.previewImage.LoadImage(self.TITLE_SUB_PATH % targetID)
self.previewImage.LoadEffect(self.TITLE_SUB_PATH % targetID)
Anladım benim açımdan abartılacak büyük bir sistem değil hoşuma gittiği için 3-4 saate temel iskeleti oluşturdum üzerine bir şey katmak isteyen kendine göre geliştirir şuanki sürümde text kısmı eksik yoğun talep olursa birebir official yaparım.Yok satisda
- Konular
- 160
- Çözüm
- 17
- Online süresi
- 28d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 156
- MmoLira
- 4,664
- DevLira
- 12
Abi Ellerin dert görmesin
Yaptığını biliyordum paylaşacağını umut etmemiştim Teşekkür ederim.Tekrardan emeğine sağlık
Yaptığını biliyordum paylaşacağını umut etmemiştim Teşekkür ederim.Tekrardan emeğine sağlık- Katılım
- 5 Eki 2015
- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,794
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,764
- DevLira
- 154
Eyvallah rica ederim çok istek vardı o yüzden paylaştımAbi Ellerin dert görmesinYaptığını biliyordum paylaşacağını umut etmemiştim Teşekkür ederim.Tekrardan emeğine sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)