- Konular
- 1,953
- Online süresi
- 1ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 3,987
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 39,465
- DevLira
- 150
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Eşya üretim sistemi oyunun başında açık değildir. Bu özellik, hikâyede belirli bir noktaya geldiğinizde aktif hale gelir. Grace ile Rhodes Hill Bakım Merkezi’nin Doğu Kanadı’nı keşfederken Kan Laboratuvarı adlı bölgeye ulaşırsınız. Bu noktaya genellikle Ay, Güneş ve Yıldız bulmacasının çözüm sürecinde ilerlerken gelinir. Laboratuvara girdiğinizde ilk yapmanız gereken şey Kan Toplayıcı adlı ekipmanı almak ve aynı odada bulunan Denatüre Kan Örneğini bulmaktır. Daha sonra laboratuvardaki lazer mikroskop analiz cihazını kullanarak bu örneği incelemeniz gerekir.
Analiz işlemi sırasında küçük bir mini oyun devreye girer. Burada amaç, ekrandaki sarmal diyagramın parçalarını doğru şekilde seçerek gri küpleri kırmızı kürelere dönüştürmektir. Mini oyun başarıyla tamamlandığında ilk üretim tarifleri açılır. Bu aşamada genellikle Tabanca Mermisi ve Hemolitik Enjektör üretim planları elde edilir. Böylece oyundaki üretim sistemi tamamen aktif hale gelir.
Kan Toplayıcı’yı aldıktan sonra Enfekte Kan toplamaya başlayabilirsiniz. Bu malzemeyi elde etmenin birkaç farklı yolu vardır. En yaygın yöntem, öldürdüğünüz zombilerin cesetlerinden kan toplamaktır. Bunun dışında çevrede gördüğünüz kan havuzları, kan dolu kovalar veya laboratuvar benzeri alanlardaki kanlı yüzeyler de Enfekte Kan kaynağı olabilir. Kısacası oyunda dikkat çekici bir kan birikintisi görüyorsanız büyük ihtimalle Kan Toplayıcı ile kullanabileceğiniz bir kaynak bulmuşsunuzdur.
Yeterli miktarda malzemeyi topladıktan sonra üretim işlemi oldukça basittir. Oyun menüsünü açıp envanter bölümüne girdikten sonra Üretim (Crafting) sekmesini seçmeniz yeterlidir. Burada kilidini açtığınız tarifler listelenir. İstediğiniz eşyayı seçip gerekli malzemelere sahipseniz anında üretim yapabilirsiniz. Ancak üretim yapmadan önce envanterinizde boş yer olduğundan emin olmanız gerekir. Aksi halde ürettiğiniz eşyayı taşıyacak alanınız olmayabilir. Bu yüzden harita boyunca bulunan Kalça Çantası yükseltmelerini bulmak, envanter kapasitenizi artırarak üretim sistemini daha verimli kullanmanızı sağlar.
- Konular
- 148
- Online süresi
- 2ay 29g
- Reaksiyon Skoru
- 1,972
- Altın Konu
- 17
- Başarım Puanı
- 206
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 6,192
- DevLira
- 3
eline sağlık
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)