- Konular
- 9
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 1,138
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar alt yapı olarak kullanıcağım dosyalar arıyorum.
Amacım sağlam güzel temiz bir alt yapı üzerinde geliştirme yaparak ileride yeterli bir seviyeye geldiğimde bu dosyalar ile sunucu açmak istiyorum.
temiz bir altyapı arıyorum dediğim gibi forumda bir kaç tane gördüm fakat dosyaların içeriklerin çorba olamasını sevmiyorum.
forum.turkmmo.com
Arayışım bunun gibi temiz sistem eklenmemiş tertemiz oyun dosyalarıdır 1-99 eski old yapıda birşeyler düşünüyorum.
Daha önce forumda paylaşılan altyapılar üzerinde düzenleme yapıp server açan arkadaslardan bu konuda destek bekliyorum.
Hangi altyapıyı kullanmalıyım?
Amacım sağlam güzel temiz bir alt yapı üzerinde geliştirme yaparak ileride yeterli bir seviyeye geldiğimde bu dosyalar ile sunucu açmak istiyorum.
temiz bir altyapı arıyorum dediğim gibi forumda bir kaç tane gördüm fakat dosyaların içeriklerin çorba olamasını sevmiyorum.
Martysama 5.8 P23 Clean 1-99 Oldschool Jaguarz Edition Files
!!! ÖNEMLİ : FILES V2 OLARAK GÜNCELLENMİŞTİR. BAŞKA BİR GÜNCELLEME YAPILMAYACAKTIR. FILES ÜZERİNDE GELİŞTİRDİĞİNİZ VEYA SÖKMEYE ÇALIŞTIĞINIZ SİSTEMLER İÇİN LÜTFEN ÖZELDEN YAZMAYINIZ. Merhaba, Turkmmo topluluğuna özel olarak editlediğim ve fixlediğim tamamen tertemiz Martysama 5.8 p23...
Arayışım bunun gibi temiz sistem eklenmemiş tertemiz oyun dosyalarıdır 1-99 eski old yapıda birşeyler düşünüyorum.
Daha önce forumda paylaşılan altyapılar üzerinde düzenleme yapıp server açan arkadaslardan bu konuda destek bekliyorum.
Hangi altyapıyı kullanmalıyım?
- Konular
- 8
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 21d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 3,565
- DevLira
- 18
Merhaba,
forum.turkmmo.com
Bunu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dosyaları düzenli ve tertemizdir. Ancak hiçbir fix atılmamıştır.
Güncellenmiş Metin2 Mainline Altyapı Dosyaları
Merhaba arkadaşlar, Bu konuda, Metin2 için yaptığım düzenlemeleri ve güncellemeleri içeren altyapı dosyalarını sizlerle paylaşacağım. Güncellemeler arasında, server source dosyalarının 64-bit sunucuda 32-bit modunda derlenebilmesi, derleme sırasında oluşan tüm uyarı hatalarının düzeltilmesi...
Bunu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dosyaları düzenli ve tertemizdir. Ancak hiçbir fix atılmamıştır.
- Konular
- 9
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 1,138
- DevLira
- 0
martysama arıyorum piyasadaki bir çok sunucu bu altyapıyı kullanıyor teşekkür ederim yinede ilgin için <3Merhaba,
![]()
Güncellenmiş Metin2 Mainline Altyapı Dosyaları
Merhaba arkadaşlar, Bu konuda, Metin2 için yaptığım düzenlemeleri ve güncellemeleri içeren altyapı dosyalarını sizlerle paylaşacağım. Güncellemeler arasında, server source dosyalarının 64-bit sunucuda 32-bit modunda derlenebilmesi, derleme sırasında oluşan tüm uyarı hatalarının düzeltilmesi...forum.turkmmo.com
- Konular
- 1
- Online süresi
- 12h 54m
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 468
- DevLira
- 0
Marty Sama nın "sağlam güzel temiz bir alt yapı" şeklinde olanını bulma şansın yok hocam hepsi piyasada onlarca kişi tarafından ellenmiş sistem çöplüğüne dönmüş fileslermartysama arıyorum piyasadaki bir çok sunucu bu altyapıyı kullanıyor teşekkür ederim yinede ilgin için <3
- Konular
- 9
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 1,138
- DevLira
- 0
Ne önerirsin ileride sunucu açmayı düşünüceğim temiz bir alt yapı 1 99 tarzında olucak abartı veya gereksiz yeni nesil şeyler olmamalıMarty Sama nın "sağlam güzel temiz bir alt yapı" şeklinde olanını bulma şansın yok hocam hepsi piyasada onlarca kişi tarafından ellenmiş sistem çöplüğüne dönmüş filesler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)