tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

ALTYAPI OLARAK KULLANICAĞIM BİR SERVER DOSYALARI ARIYORUM.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar alt yapı olarak kullanıcağım dosyalar arıyorum.

Amacım sağlam güzel temiz bir alt yapı üzerinde geliştirme yaparak ileride yeterli bir seviyeye geldiğimde bu dosyalar ile sunucu açmak istiyorum.

temiz bir altyapı arıyorum dediğim gibi forumda bir kaç tane gördüm fakat dosyaların içeriklerin çorba olamasını sevmiyorum.

Arayışım bunun gibi temiz sistem eklenmemiş tertemiz oyun dosyalarıdır 1-99 eski old yapıda birşeyler düşünüyorum.

Daha önce forumda paylaşılan altyapılar üzerinde düzenleme yapıp server açan arkadaslardan bu konuda destek bekliyorum.

Hangi altyapıyı kullanmalıyım?

Merhaba,

Bunu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dosyaları düzenli ve tertemizdir. Ancak hiçbir fix atılmamıştır.

Merhaba,

Bunu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dosyaları düzenli ve tertemizdir. Ancak hiçbir fix atılmamıştır.
martysama arıyorum piyasadaki bir çok sunucu bu altyapıyı kullanıyor teşekkür ederim yinede ilgin için <3

Marty Sama nın "sağlam güzel temiz bir alt yapı" şeklinde olanını bulma şansın yok hocam hepsi piyasada onlarca kişi tarafından ellenmiş sistem çöplüğüne dönmüş filesler
Ne önerirsin ileride sunucu açmayı düşünüceğim temiz bir alt yapı 1 99 tarzında olucak abartı veya gereksiz yeni nesil şeyler olmamalı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri