Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GM Arıyorum BENLE BİRLİKTE BİR GM ARIYORUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eizo0038
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 197

eizo0038

Level 4
TM Üye
Konular
23
Online süresi
15h 27m
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
98
MmoLira
856
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

oyunumuz icin benle birlikte oyuna oyuncu cekmek icin gm arkadaş arıyorum kendine güvenen ve benimle bu yolda yürümek isteyen arkadaşlar siteden ticket atsınlar bi zahmet oyuna hic giris yapmamış oyunun ne olduğunu dahi bilmeyen sadece gm olmak icin gelen arkadaşlar zahmet etmesinler gm olmak isteyen arkadaş oyuna bi girsin yapıya baksın eğer ben bu oyuna oyuncu cekebilirim diye kendine güvenirse mesaj atsın sırf gm olabilmek icin burdan yazmakla olmuyor

Son düzenleme:
güncel kendine güvenen oyuncu cekerim reklam yaparım diyen arkadaşları bekliyorum

Files nasıl bir files detay verebilir misin?

kolay gelsin fakat diğer serverlerden oyuncu çekmekle ilerleme olmaz reklam a güzel para basmanızı öneririm

kolay gelsin fakat diğer serverlerden oyuncu çekmekle ilerleme olmaz reklam a güzel para basmanızı öneririm
ben başka serverlerdan oyuncu cekecek diye bir acıklama yapmadım öyle birsey yapmasını da istemiyorum aktif sosyal medya kullanması yeterli benim zamanım yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri