Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çok Yakında Birlikte Olacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaNShou

💠Francis Bacon💠
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
9
Online süresi
37348s
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
Başarım Puanı
48
TM Yaşı
7 Yıl 1 Ay 16 Gün
MmoLira
62
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhabalar..
Bu mübarek Ramazan ayında ve EVDE KALDIĞIMIZ dönemde bir çoğumuz dışarı çıkamamaktadır veyada tereddütte kalıyordur. Tabiki herkes birşeylerle uğraşmak istiyor, bazı konularda kendini geliştirmek istiyor...
Arkadaşlar Metin2 konusunda bilgisi olmasına gerek yok sadece heves ve uğraşı olan yani demem o ki kendini geliştirmek isteyen takım arkadaşları arıyoruz. Atalarımızında dediği gibi "Bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıptır". Bizimde başlarda bilmediğimiz çok şey vardı tabi bir süre sonra insan alışıyor ve öğreniyor. Kendine güvenen yarı yolda bırakmayacak çalışma arkadaşları ile güzel bir çalışma yapmak isteriz. Tabi bir çok kişi kendileri üşeniyor veya hazıra konmak istiyor gibisinden düşüncelere kapılacaktır. Bizim amacımız hazıra konmak değil, kendimizde 0'dan yaparız ve bu bizim yararımızada olur; çünkü kendimizi daha çok geliştireceğiz.

Peki nasıl çalışma arkadaşı arıyoruz ?
Arkadaşlar öncelikle aradığımız saygı, sevgi ve güvendir. Yeri gelince gülüp eğleneceğiz espiriler yapacağız birbirimizle alay edeceğiz ve sanki senelerdir dostmuşuz gibi davranacağız birbirimize. İkinci planımızda güven var birbirimize güvenmeliyiz, yarı yolda bırakmamalıyız ve asla sırt çevirmemeliyiz. Yapacağımız şeyler hayat meselesi değil eksik hatalı veyada başka birşey olabilir bunları birbirimizin sırtına yüklememeliyiz. Herkesin kendine özgü bi alanı veya başka birşeyi olmayacak. Bugün canınız ister modelleme yaparsınız, başka zaman editleme veyada photoshop yaparsınız. Başladığımız işi bitirmek kaydıyla tabiki. Evet belirli bir sınırı yok tabiki işte şu sürede bitir demeyiz birbirimize. Kısa ve öz biz çalışma arkadaşından çok ortak arıyoruz.

Peki biz neler yapacağız ?
Arkadaşlar biz Metin2 PvP Server yapacağız ve oyunu tabiri caizse yoktan varedeceğiz. Her bir detayı özel olacak her bir sistemi bir başka serverde bulunmayacak. İtem modellemeleri, dönüşüm sistemleri, efektler kısaca herşeyi 0'dan ve bambaşka bir halde oyunculara sunacağız.

Çalışma arkadaşlarımıza ne düşüyor ?
Çalışma arkadaşlarımız bize yenilikçi düşüncelerle yaklaşıp bize kendi emekleriyle yaptıkları yenilikleri sunmalarını bekliyoruz. Bizim onlardan files yapmaları gibi bir beklentimiz yok tabiki. Kendi ilgi alanlarıyla ilgili uğraşmaları veya ilgi duydukları konularda çalışmalar yapmalarını bunları bize sunmalarını veya başka bie konuda kendileri yapamayacak bile olsalar bize sadece fikir vermelerini istiyoruz.

PvP server açıldıktan sonra ne olacak ?
Çalışma arkadaşlarımızın tabiki oyunda (GM)Yönetici olmaları gibi bir olanak yok. Kendileri geliştirme konusunda yardımcı olacağız bir nevi. Oyundada kesinlikle bir yaptırım felan olmayacak. Tebrik notları iletildikten sonra Oyunda, İnternet Sitesinde isimleri ve hatıraları daima bulunacaktır.

Aklınıza Takılan Sorularda Bizimle İletişime Geçebilirsiniz..
Bize Özel Sohbetten Oluşabilirsiniz..

💠 Volkan Gündoğdu 💠

Son düzenleme:
"GM Arıyorum" örneği eklendi

12 saat içinde uygun konuya göre düzenleyiniz.

12 saat içinde uygun konuya göre düzenleyiniz.
GM değil ben kendini geliştirmek isteyen arkadaşları arıyorum eğer başka bir bölüm varsa oraya taşıyabilirmisiniz veya nereye taşımam gerekiyor. Tam anlatamadım ama anladığınızı umuyorum..

GM değil ben kendini geliştirmek isteyen arkadaşları arıyorum eğer başka bir bölüm varsa oraya taşıyabilirmisiniz veya nereye taşımam gerekiyor. Tam anlatamadım ama anladığınızı umuyorum..
Konunuz uygun yerde lütfen düzenleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri