InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Logitech MX Keys S Klavye İncelemesi

Lorenzo

Vatan, Türk’ün Kalesi!
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Co Admin
Developer
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
Paylaşım
Katılım
25 Ara 2015
Konular
3,010
Mesajlar
8,610
Çözüm
31
Online süresi
7mo 18d
Reaksiyon Skoru
6,015
Altın Konu
507
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
399
MmoLira
119,708
DevLira
121
Ticaret - 100%
2   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1772663684283.png

Mekanik klavye kullanıyordum iş yerinde, tıklama sesi şikayetlere yol açmıştı. Açık ofiste herkes duyuyordu her tuş basışını, bakışlar gelmeye başlamıştı zamanla. Sessiz bir klavye araştırdım, oyuncu segmentinden çıkmak gerekiyordu bu sefer. MX Keys S adı sürekli karşıma çıktı, iş odaklı klavye kategorisinde favori konumundaydı. Üretkenlik özellikleri ve sessiz yapısı ilgi çekiciydi, fiyat mekanik rakiplerine kıyasla makul duruyordu. Gri rengi tercih ettim, ofis ortamına daha uygun görünüyordu siyaha kıyasla.

Kutu sade ve kompakt geldi, içinde klavye ve USB-C kablo vardı yalnızca. Ekstra aksesuar beklenmemeli bu pakette, sadelik bilinçli bir tercih gibi hissettiriyor. Klavye alüminyum üst yüzeyiyle sağlam ve premium hissettiriyor ilk dokunuşta. Ağırlığı masada sabitliyor, yazarken kayma yaşanmadı hiç. Tuş yüzeyleri hafif çukur, parmak uçları doğal konumda oturuyor. Bu ergonomik detay uzun yazı seanslarında fark yarattı, el yorgunluğu azaldı.

Tuş hissi makası mekanizmalı, mekanik kadar taktil değil ama membran klavyelerden belirgin üstün. Ses seviyesi çok düşük, yanındaki kişi bile duymadı yazarken. Toplantılarda not alırken kimsenin dikkatini dağıtmadı, bu başlı başına büyük bir artı oldu. Tuş baskı kuvveti dengeli ayarlanmış, ne çok hafif ne çok ağır. Uzun yazı yazarken aşırı yorgunluk hissedilmiyor, parmaklar saatlerce çalışabiliyor rahatça.


1772663870035.png

Akıllı aydınlatma özelliği parmak yaklaşınca tuşları aydınlatıyor, karanlık ortamda çok kullanışlı. Işık sensörü ortam ışığına göre parlaklığı otomatik ayarlıyor, pil tasarrufu sağlıyor. Pil ömrü aydınlatma açıkken on güne kadar çıkıyor, kapatılınca beş aya kadar uzayabiliyor. Bu rakamlar pratikte de doğrulandı, şarj etmeyi neredeyse unutur hale geldim. Üç cihaza bağlanabiliyor, tuş kombinasyonuyla geçiş yapılıyor aralarında. Telefon, tablet ve bilgisayar arasındaki geçiş anlık gerçekleşiyor, gecikme hissedilmiyor.

MX Master fare ile eşleştirince Flow özelliği aktif oluyor, cihazlar arası dosya ve metin aktarımı mümkün hale geliyor. Bu özellik iki bilgisayar kullananlar için iş akışını temelden değiştiriyor. On aydır her gün kullandım, sessizliği ve üç cihaz desteği olmasa bu kadar vazgeçilmez olmayabilirdi. Ofis ortamında sessiz ve üretken bir klavye arayanlar için bu model tartışmasız en iyi seçeneklerden biri.
 
Eline sağlık
 
Eline Sağlık Paylaşım İçin Teşşekürler
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst