- Katılım
- 25 Ara 2015
- Konular
- 2,927
- Mesajlar
- 8,509
- Online süresi
- 7ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 5,945
- Altın Konu
- 507
- Başarım Puanı
- 399
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 118,576
- DevLira
- 121
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Kutu büyük ve özenli geldi, kasa köpük destekle korunmuştu. İlk çıkarınca ahşap ön panel dikkat çekiyor, gerçek ahşap kaplama kullanılmış plastik değil. Dokunuşu sıcak ve organik hissettiriyor, soğuk metal kasaların tam tersi bir his bu. Cam panel sol tarafta, vidasız sürgülü açılıyor. İç yapı temiz ve geniş, Fractal'ın düzenli kasa anlayışı burada da kendini gösteriyor. Kablo yönetim bölmesi sağ tarafta geniş tutulmuş, kablolar kolayca saklandı.
Montaj süreci sorunsuz geçti, her şey önceden düşünülmüş gibiydi. Anakart montaj noktaları belirgin, SSD bölmeleri erişimi kolay. PSU örtüsü altta var, güç kaynağı kabloları görünmüyor. İki adet 140mm Aspect fan ön tarafa takılı geliyor, arka için ek fan gerekti. Radyatör desteği güçlü, 360mm ön ve 280mm üst tarafa sığıyor. Büyük soğutuculara uyumlu, Noctua NH-D15 ile denedim, sorunsuz girdi.
Hava akışı ahşap ön panel nedeniyle biraz kısıtlı, bu konuda mesh kasalar daha avantajlı. Sıcaklıklar kabul edilebilir sınırda kaldı ama maksimum soğutma öncelikliyse bu kasa doğru tercih olmayabilir. Sessizlik konusunda ise çok başarılı, ahşap panel ses yalıtımına katkı sağlıyor. Gece sessiz ortamda fan sesi neredeyse duyulmuyor, bu özellik beklentilerin üzerinde çıktı. Ön USB portları üstte konumlandırılmış, USB-C de dahil, günlük kullanımda erişim kolay oldu.
On aydır kullanıyorum, masa üzerinde her gün gözüme çarpıyor ve hala beğeniyorum. Tasarıma önem veren kullanıcılar için bu kasa piyasada eşsiz bir konumda duruyor, performanstan çok fazla taviz vermeden şıklık arayanların ilk durağı olmalı.









