- Konular
- 3,009
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 7mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 5,999
- Altın Konu
- 507
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 399
- MmoLira
- 119,578
- DevLira
- 121
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyun kulaklığı almak istiyordum uzun süredir ama piyasadaki fiyatlar gözü korkutuyordu. Yüzlerce liraya kulaklık almak mantıklı gelmiyor insana ilk bakışta, ucuz bir kulaklıkla idare ettim yıllarca. Ama ses kalitesi oyun deneyimini etkiliyor, bunu kabul etmek zorunda kaldım zamanla. Arkadaşım Cloud II kullanıyordu, bir gün deneme fırsatı buldum. O günden sonra kendi kulaklığıma bakamadım bir daha. Fiyat performans tartışmalarında sürekli adı geçen bir model, neden bu kadar popüler olduğu anlaşıldı o denemede.
Kutu sağlam geldi, içinden kulaklık, çıkarılabilir mikrofon, USB ses kartı ve bez kılıf çıktı. USB ses kartı sürpriz oldu, sanal 7.1 surround ses için gerekli bu. Ses kartı küçük ve hafif, çantada taşımak sorun olmadı hiç. Kulaklık siyah ve kırmızı kombinasyonuyla ciddi duruyor, abartılı oyuncu estetiğinden uzak. Kumaş kaplama kulak yastıkları geldi, deri seçenek de kutuya eklenmiş. Deriyi tercih ettim, kulak çevresinde ter birikmesi azaldı.
Ses kalitesi fiyatının çok üzerinde hissettirdi, ilk oyun oturumunda fark yarattı. Ayak sesi, silah sesi, çevre detayları çok daha belirgin duyuldu. FPS oyunlarında düşman konumunu sesten tahmin etmek kolaylaştı, bu doğrudan performansı artırdı. Müzik dinlerken de tatmin edici, oyun kulaklıkları genellikle müzikte yetersiz kalır ama Cloud II bu konuda şaşırttı. Bass güçlü ama bas baskın değil, orta frekanslar da korunmuş dengeli bir şekilde.
Mikrofon açılır kapanır değil, tamamen çıkarılıyor gövdeden. Ses kalitesi net ve temiz, takım arkadaşları sesimi rahat duyduğunu söyledi. Gürültü filtrelemesi mükemmel değil, arka planda sesler hafifçe geçiyor ama rahatsız edici seviyede değil. Kafa bandı metal iskeletli, zorlu kullanımda bile eğilip bükülmüyor. Yastık kalınlığı yeterli, uzun seanslar boyunca baskı hissi oluşmadı. Ağırlık dengeli dağılmış, boyun yorgunluğu yaşamadım.
USB ses kartıyla bağlandığında sanal surround aktif oluyor, bu özellik oyun deneyimine ciddi katkı sağlıyor. 3.5mm jakla da çalışıyor, konsola veya telefona bağlamak mümkün. İki yıldır kullanıyorum, tek bir parça bile gevşemedi veya bozulmadı. Oyun kulaklığı arayanlar için bu fiyat aralığında daha iyi seçenek bulmak gerçekten zor.
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
Eline sağlık
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)