- Konular
- 3,009
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 7mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 6,000
- Altın Konu
- 507
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 399
- MmoLira
- 119,596
- DevLira
- 121
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kutu mütevazı geldi, içinde sadece kamera ve ince bir kullanım kılavuzu vardı. USB-A bağlantısı var, adaptör gerekmedi masaüstünde. Monitör üstüne klipsle tutturuldu, vida falan gerekmedi. Kurulum sıfır, tak çalıştır denen şey tam olarak bu. Windows otomatik tanıdı, herhangi bir sürücü yüklemek gerekmedi. Kamera hafif ama plastik malzeme ucuz hissettirdi biraz, fiyatına göre normal sayılır yine de.
Görüntü kalitesi 1080p ve gerçekten fark yaratıyor. Eski dahili kameradaki bulanık görüntü ortadan kalktı, karşı taraf net ve canlı görüyor artık. Otomatik odaklama çalışıyor, öne eğilince veya arkasandalyeye yaslanınca yeniden odaklanıyor hızlıca. Işık düşük olduğunda performans biraz düşüyor, arka aydınlatma varsa yüz karanlık kalabiliyor. Bunun için küçük bir masa lambası aldım, sorun büyük ölçüde çözüldü. Geniş açı var, yakın oturunca omuzlar da görünüyor, bu profesyonel bir his katıyor toplantılara.
Mikrofon çift kanallı, arka gürültüyü iyi filtreleyen bir yapısı var. Ayrı mikrofon almak zorunda kalmadım, bu kamera için sürpriz bir artı oldu. Yakın mesafede ses temiz geliyor, uzaktan konuşunca biraz zayıflıyor. Zoom, Teams, Meet ile sorunsuz çalıştı, ek ayar yapmak gerekmedi hiç. OBS ile de denedim, orada da tanıma anlık oldu.
İki yıldır kullanıyorum, tek bir sorun çıkmadı bu süreçte. Fiyat performans açısından bu segmentin en güvenli seçimi olmaya devam ediyor. Kamera almak isteyip ne alacağını bilmeyenlere gözü kapalı önerilebilecek bir model.
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
Eline sağlık
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)