raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Logitech MX Master 3 İncelemesi

Lorenzo

Vatan, Türk’ün Kalesi!
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Co Admin
Developer
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
Paylaşım
Konular
3,009
Çözüm
31
Online süresi
7mo 18d
Reaksiyon Skoru
5,999
Altın Konu
507
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
399
MmoLira
119,593
DevLira
121
Ticaret - 100%
2   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1772657179782.png

Yıllardır ofiste ucuz kablolu farelerle idare ediyordum, şikayet etmeden. Ama bir noktada bilek ağrısı başladı, ergonomi konusunu ciddiye almak zorunda kaldım. Araştırdım, herkes MX Master 3'ten bahsediyordu. Fiyat yüksekti, tereddüt ettim uzun süre. Sonunda bir indirimde aldım, pişman olmadım diyebilirim şu ana kadar. Kutu şık geldi, premium his veriyordu açarken. İçinden fare, USB-C kablosu ve küçük Bolt alıcısı çıktı. Alıcı gerçekten küçük, dizüstünde bırakılınca kaybolacak gibi duruyor. Fareyi ilk ele alınca ağırlığı fark ettim, 141 gram hafif değil. Ama o ağırlık kontrolü artırıyor, masada sürüklerken savrulmuyor.

Kurulum çok basitti, alıcıyı taktım, fare açıldı, bitti. Logi Options+ yazılımını yükledim ayrıca, buton atamalarını özelleştirmek için gerekli. Yazılım düzgün çalışıyor, çökme olmadı hiç. Üç cihaza kadar bağlanabiliyor, altındaki düğmeyle geçiş yapılıyor cihazlar arasında. İki bilgisayar kullananlar için bu özellik gerçekten kullanışlı çıkıyor. MagSpeed tekerleği başlı başına bir deneyim. Serbest dönüş modunda liste aşağı kaydırırken teker durmuyor, sanki yağlanmış gibi akıyor. Uzun sayfalarda çok işe yarıyor bu. Yatay kaydırma için başparmak tekerleği var, Excel'de yan kaydırma yaparken elleri kaldırmak gerekmiyor artık. Küçük bir detay ama iş akışını değiştiriyor farkında olmadan.

Pil ömrü etkileyici, üç aydır şarj etmedim henüz. USB-C şarj ediyor, şarj sırasında kullanılabiliyor. Şarj girişi önde, bu pozisyonda kablo biraz garip duruyor ama alışıldı zamanla. Bilek desteği geniş ve yuvarlak, sağ el için tasarlanmış. Avuç içi tam oturdu bende, uzun çalışma saatlerinde yorgunluk azaldı belirgin şekilde. Sol elini kullananlar için uygun değil bu model, dikkat etmek gerek. İzleme sensörü her yüzeyde çalışıyor, cam hariç. Camdaki masa bölümünde kayıyordu, altına ped koyunca sorun çözüldü. DPI ayarı yazılımdan yapılıyor, fiziksel düğme yok bunun için. Oyun için kullanmıyorum, hassasiyet benim için yeterli zaten.

Dört aydır her gün kullanıyorum, şikayet edecek büyük bir şey bulmak zor. Fiyatına değer mi sorusu geliyor akla hep. Eğer günün büyük bölümü bilgisayar başında geçiyorsa, kesinlikle değer.

Eline sağlık

Paylaşım için teşekkürler

Eline Sağlık Paylaşım İçin Teşşekürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri