raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Connection Refused Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan behramkendra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 393

behramkendra

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
1d 8h
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
83
MmoLira
1,367
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

connect: Connection refused
MasterAuth 6

burada patlıyor oyun açılırken
tüm syserlerde bu var ;
socket_connect: HOST localhost:30000, could not connect.

hocam çözemediysen eğer yaz bana sana destek olacağım

Admin_panel.py içinde başlatma yolu ne gösteriyorsa filesi oraya kurman veya yolu oraya göre güncellemeniz gerekiyor.

örneğin admin_panel.py içinde /home/main/game olarak ayarlı siz gidip /usr/game/ gibi bir dizine kurmuş olabilirsiniz.
files yanlış yere kurulmuş. bulamadığı için başlatamıyor
files aynı yerde duruyor daha önce burada başlıyordu admin_panel içerisindeki dizinle aynı olmasına rağmen ve dosyalar aynı konumda olmasına rağmen bu hatada şuan çok garip şekilde dosyaları görmüyor

files aynı yerde duruyor daha önce burada başlıyordu admin_panel içerisindeki dizinle aynı olmasına rağmen ve dosyalar aynı konumda olmasına rağmen bu hatada şuan çok garip şekilde dosyaları görmüyor

Ch mod 777 denedin mi

Çözüm
martysama kullanıyorsan ve gen_settings.py mevcutsa direkt olarak winscp-filezilla tarzı bir uygulamayla aç ve ip bilgilerini ekle bind_ip Kısımlarına kendi ip adresini yaz daha sonra

puttyde

cd /home/main(files game neredeyse)

pythton admin_panel.py açıp sırasıyla
666
pythton admin_panel.py
777
pythton admin_panel.py
888

çalıştır.
hocam yeni fark ettim ben bunu yapınca filesin tüm dosyalarını temizlemiş silmiş kaldırmış bilginiz olsun ya bendeki script yanlış yada çözüm yolu bu değildi :D

hocam yeni fark ettim ben bunu yapınca filesin tüm dosyalarını temizlemiş silmiş kaldırmış bilginiz olsun ya bendeki script yanlış yada çözüm yolu bu değildi :D

Bu silmez dostum, bu symlink verir ve questleri derler aynı zamanda gensettings ile tüm config dosyalarının içeriğini tanımlamış olduğun ip adresiyle otomatik yeniden oluşturur yani sen kesin olarak hatalı bir işlem yaptın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri