Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Cevaplandı Connection Refused Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan behramkendra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 396

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

connect: Connection refused
MasterAuth 6

burada patlıyor oyun açılırken
tüm syserlerde bu var ;
socket_connect: HOST localhost:30000, could not connect.

Admin_panel.py içinde başlatma yolu ne gösteriyorsa filesi oraya kurman veya yolu oraya göre güncellemeniz gerekiyor.

örneğin admin_panel.py içinde /home/main/game olarak ayarlı siz gidip /usr/game/ gibi bir dizine kurmuş olabilirsiniz.
files yanlış yere kurulmuş. bulamadığı için başlatamıyor
files aynı yerde duruyor daha önce burada başlıyordu admin_panel içerisindeki dizinle aynı olmasına rağmen ve dosyalar aynı konumda olmasına rağmen bu hatada şuan çok garip şekilde dosyaları görmüyor

martysama kullanıyorsan ve gen_settings.py mevcutsa direkt olarak winscp-filezilla tarzı bir uygulamayla aç ve ip bilgilerini ekle bind_ip Kısımlarına kendi ip adresini yaz daha sonra

puttyde

cd /home/main(files game neredeyse)

pythton admin_panel.py açıp sırasıyla
666
pythton admin_panel.py
777
pythton admin_panel.py
888

çalıştır.
hocam yeni fark ettim ben bunu yapınca filesin tüm dosyalarını temizlemiş silmiş kaldırmış bilginiz olsun ya bendeki script yanlış yada çözüm yolu bu değildi :D

hocam yeni fark ettim ben bunu yapınca filesin tüm dosyalarını temizlemiş silmiş kaldırmış bilginiz olsun ya bendeki script yanlış yada çözüm yolu bu değildi :D

Bu silmez dostum, bu symlink verir ve questleri derler aynı zamanda gensettings ile tüm config dosyalarının içeriğini tanımlamış olduğun ip adresiyle otomatik yeniden oluşturur yani sen kesin olarak hatalı bir işlem yaptın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri