Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Ücretsiz yardıma ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baran Çomak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 62

Baran Çomak

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
8h 19m
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
7
MmoLira
278
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar herkese iyi forumlar dilerim. Bir arkadaşımla beraber ws lik server geliştiriyoruz dün animasyonlu fişler ekliyordum servera etermenager ile pack kapattıktan sonra loadlocalgame hatası aldım arkadaşım kendi locale dosyalarını attı onlarla tekrar çalıştırdık fakat benim fişlere eklediğim efektler animasyonlu fişler olmak üzere hepsi gitti fakat shiningtable üzerinde hala efektli olarak gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Merhabalar herkese iyi forumlar dilerim. Bir arkadaşımla beraber ws lik server geliştiriyoruz dün animasyonlu fişler ekliyordum servera etermenager ile pack kapattıktan sonra loadlocalgame hatası aldım arkadaşım kendi locale dosyalarını attı onlarla tekrar çalıştırdık fakat benim fişlere eklediğim efektler animasyonlu fişler olmak üzere hepsi gitti fakat shiningtable üzerinde hala efektli olarak gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim

Anlattığına göre sorun büyük ihtimalle pack ile locale tarafının birbirini tutmamasından çıkmış. EterManager ile pack kapattıktan sonra LoadLocaleGame hatası alman zaten locale içindeki bir dosyanın eksik ya da hatalı olduğuna işaret ediyor. Arkadaşının locale dosyalarını atınca client açılmış ama bu...
shinningtable.txt ye efektier siz mi eklediniz varmıydı tam olarak anlayamadım ? Arkadaşınızdan aldığınız yedekler sanırım doğru mu ?

Anlattığına göre sorun büyük ihtimalle pack ile locale tarafının birbirini tutmamasından çıkmış. EterManager ile pack kapattıktan sonra LoadLocaleGame hatası alman zaten locale içindeki bir dosyanın eksik ya da hatalı olduğuna işaret ediyor. Arkadaşının locale dosyalarını atınca client açılmış ama bu sefer senin eklediğin animasyonlu fiş efektleri gitmiş. Bunun nedeni, senin düzenlediğin dosyaların onun locale içinde olmaması.
ShiningTable üzerinde efektli görünmeye devam etmesi normal. Çünkü orası item verisini farklı şekilde okuyabiliyor. Yani proto tarafında efekt tanımı duruyor ama client tarafında o efektin dosyası ya pack’e eklenmemiş ya da path yanlış olduğu için oyun içinde yüklenemiyor.
Şunları tek tek kontrol etmeni öneririm:

Client ve server item_proto birebir aynı mı
Eklediğin effect dosyaları (mse / mss vs.) gerçekten pack’in içinde mi
icon klasöründeki dosyalar duruyor mu
item_list.txt içindeki yol doğru mu
Büyük küçük harf hatası var mı

Genelde yapılan hata şu oluyor: Dosyalar klasöre atılıyor ama pack yapılırken o klasör dahil edilmiyor. Sonra client eski içeriği okumaya devam ediyor.
Ben olsam tüm efekt ve icon dosyalarını tekrar kontrol ederim, ardından pack’i komple silip temiz şekilde yeniden oluştururum. Eski pack bazen cache gibi kalabiliyor ve değişiklikleri yansıtmıyor.

Büyük ihtimalle sorun client tarafında eksik ya da yanlış pack’ten kaynaklı.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri