shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arıyorum Rascal Hile Koruma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gence8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı üstad

bütçe meselesinde çok sorun yaşamam fakat oyunda sorun olmasını istemiyorum hangisi iyi piyasayı çok bilmediğim için araştırayım dedim rascal önerdiler birde çok fazla kullanan sunucu var oradan çok aşinayım svside çok duydum ama çok bilgim yok
Sezonluk 70 K ydı sanırım rascal sor istersen kendisine bir de referans istiyor heralde

Svside da gameyi yoruyor nasıl olacak bu iş :D

Bütçenize göre alım yapmanızı öneririm. Her hile korumanın kendine göre özellikleri var. Bazıları verdiğiniz parayı hak eder bazıları ise hak etmez.

Yorduğu falan yok dostum sen gidip 500 liraya host alırsan oyuncun patlar. Oyun zaten 32 bit gidip x86 açmayacaksan aşırı bir şey bekleme.

Globallerin hiç birisinde bizdeki ucube acleri kullanmıyor ama oyun yağ gibi. Gidip warez filesten sistem sökersen sağdan soldan oyunu toplarsan ortaya çıkan sonuç elbette çok iyi olmaz.

@gence8 rascalı kullanacaksan söylediğim gibi çoğu zaman ailene küfür yiyeceksin haricinde sunucundaki oyuncular yok yere ban yiyecekler bunu kabul edip kendisiyle konuş. Sonrasında ben bilmiyordum böyle anlaşmadık vs uğraşma. Uriele de bakabilirsin oda çok farklı değil fiyat konusunda ama daha iyi hizmet alırsın.

Birde imkanın varsa yabancı arkadaşlarla görüşmeni öneririm. Forumdaki diğer ac sağlayıcıların da karakteri konusunda problem yaşarsın.

Son düzenleme:
Urielanticheat
Bearanticheat
LycanAnticheat
Svside
Byteshield
CShield

Paşamız birde referans mı istiyor :D
ilk başta bana da saçma gelmişti ama işin içine girdiğinde haklı olduğunu anlayabiliyorsun çalıştığım bi sunucuda rezalet filesin bütün sorunları korumanın üstüne atılınca oyunda site gidiyor sunucu developeri koruma kaynaklı diyo wonlar kayboluyor koruma kaynaklı diye duyuru atıp duruyorlar en doğrusunu yapıyor :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri