- Konular
- 1
- Online süresi
- 7590s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 2
- TM Yaşı
- 4 Gün
- MmoLira
- 95
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Herkese merhabalar,
TeamSpeak 6 sunucu kurulumu, web panel entegrasyonu ve oda hiyerarşisi gibi zaman alan işlemleri otomatize eden projemiz Uthane Script Elite'i sizlerle paylaşmak istiyorum.
Sistemimiz, detaylı Linux bilginiz olmasa dahi tek bir terminal komutu ile tüm kurulumu saniyeler içinde arka planda tamamlamaktadır.
Sistemin temel özellikleri:
Sistemi incelemek, panel görsellerine bakmak ve test komutunu almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz:https://uthanescript.xyz
Her türlü soru ve iletişim için web sitemizde yer alan TS3 adresimizden bana ulaşabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim.
TeamSpeak 6 sunucu kurulumu, web panel entegrasyonu ve oda hiyerarşisi gibi zaman alan işlemleri otomatize eden projemiz Uthane Script Elite'i sizlerle paylaşmak istiyorum.
Sistemimiz, detaylı Linux bilginiz olmasa dahi tek bir terminal komutu ile tüm kurulumu saniyeler içinde arka planda tamamlamaktadır.
Sistemin temel özellikleri:
- Otonom Kurulum: TS6 Beta 8 altyapısının kurulması ve UFW port ayarlarının otomatik yapılandırılması.
- Web Yönetim Paneli: Sunucunuzu tarayıcı üzerinden yönetebileceğiniz, modern ve karanlık temalı kullanıcı arayüzü.
- Hazır Hiyerarşi: Kurulum tamamlandığında TS6 odalarınızın ve yetki gruplarınızın (Kurucu, Admin vb.) otomatik olarak dizilmesi.
- Güvenlik: HWID/IP koruma kalkanı ve panel giriş çıkışlarının Telegram üzerinden yöneticiye bildirilmesi.
- Hata Çözümleri: Klasikleşmiş Türkçe karakter bozulmalarının onarılması ve serveradmin isminin gizlenmesi.
Sistemi incelemek, panel görsellerine bakmak ve test komutunu almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz:https://uthanescript.xyz
Her türlü soru ve iletişim için web sitemizde yer alan TS3 adresimizden bana ulaşabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim.