xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arıyorum Rascal Hile Koruma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gence8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Rascal hile korumanın Satın almak istiyorum sahibi kimdir nereden ulaşabilirim arkadaşlar bilgilendirme yaparsanız sevinirim

yada tavsiye ettiğiniz koruma sistemi varmıdır iyi forumlar

Düz svside alman yeterlidir; rascal sadece clyi kastırıp önüne geçiyor çok fazla sorun yaşarsın. Ayrıca bir çok kişi de ailene küfür edecektir eğer bu tarz şeylerden rahatsızlık duyacak isen vazgeç. Ek olarak, sunucunda direkt yetkili olarak görev alır senin istemediğin kendi istediği bir şey varsa da gerçekleşmezse geri çekmekle tehdit edecektir. Korsan bir yapıda yasadışı bir programı satın alman da ne kadar charge durumu oluşturur bilmiyorum.

Bütçen kısıtlı veya ayıracağın miktar da az ise reddecektir bilgin olsun. Veya sadece keyfi istediği için de red verir.

Haricinde kendisine forumdan veya discord üzerinden ulaşabilirsin. Satın alım talebi olduğunu söyle bilgi aktarır.

Düz svside alman yeterlidir; rascal sadece clyi kastırıp önüne geçiyor çok fazla sorun yaşarsın. Ayrıca bir çok kişi de ailene küfür edecektir eğer bu tarz şeylerden rahatsızlık duyacak isen vazgeç. Ek olarak, sunucunda direkt yetkili olarak görev alır senin istemediğin kendi istediği bir şey varsa da gerçekleşmezse geri çekmekle tehdit edecektir. Korsan bir yapıda yasadışı bir programı satın alman da ne kadar charge durumu oluşturur bilmiyorum.

Bütçen kısıtlı veya ayıracağın miktar da az ise reddecektir bilgin olsun. Veya sadece keyfi istediği için de red verir.

Haricinde kendisine forumdan veya discord üzerinden ulaşabilirsin. Satın alım talebi olduğunu söyle bilgi aktarır.
Deli heralde kendi kendine kurdu oynadı :D

Deli heralde kendi kendine kurdu oynadı :D

Bunlar senin yorumların :D sen kendin söyledin forumda kayıtlarını buldurma bana. Kendini haklı çıkartmak için yırtınman harbi gülünç

Svside da gameyi yoruyor nasıl olacak bu iş :D
Merhabalar,

Rascal hile korumanın Satın almak istiyorum sahibi kimdir nereden ulaşabilirim arkadaşlar bilgilendirme yaparsanız sevinirim

yada tavsiye ettiğiniz koruma sistemi varmıdır iyi forumlar
Bütçenize göre alım yapmanızı öneririm. Her hile korumanın kendine göre özellikleri var. Bazıları verdiğiniz parayı hak eder bazıları ise hak etmez.

Bunlar senin yorumların :D sen kendin söyledin forumda kayıtlarını buldurma bana. Kendini haklı çıkartmak için yırtınman harbi gülünç
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı üstad
Svside da gameyi yoruyor nasıl olacak bu iş :D

Bütçenize göre alım yapmanızı öneririm. Her hile korumanın kendine göre özellikleri var. Bazıları verdiğiniz parayı hak eder bazıları ise hak etmez.
bütçe meselesinde çok sorun yaşamam fakat oyunda sorun olmasını istemiyorum hangisi iyi piyasayı çok bilmediğim için araştırayım dedim rascal önerdiler birde çok fazla kullanan sunucu var oradan çok aşinayım svside çok duydum ama çok bilgim yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri