- Konular
- 0
- Online süresi
- 2d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 1,434
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Rascal hile korumanın Satın almak istiyorum sahibi kimdir nereden ulaşabilirim arkadaşlar bilgilendirme yaparsanız sevinirim
yada tavsiye ettiğiniz koruma sistemi varmıdır iyi forumlar
Düz svside alman yeterlidir; rascal sadece clyi kastırıp önüne geçiyor çok fazla sorun yaşarsın. Ayrıca bir çok kişi de ailene küfür edecektir eğer bu tarz şeylerden rahatsızlık duyacak isen vazgeç. Ek olarak, sunucunda direkt yetkili olarak görev alır senin istemediğin kendi istediği bir şey varsa da gerçekleşmezse geri çekmekle tehdit edecektir. Korsan bir yapıda yasadışı bir programı satın alman da ne kadar charge durumu oluşturur bilmiyorum.
Bütçen kısıtlı veya ayıracağın miktar da az ise reddecektir bilgin olsun. Veya sadece keyfi istediği için de red verir.
Haricinde kendisine forumdan veya discord üzerinden ulaşabilirsin. Satın alım talebi olduğunu söyle bilgi aktarır.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 9d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 5,597
- DevLira
- 0
Deli heralde kendi kendine kurdu oynadıDüz svside alman yeterlidir; rascal sadece clyi kastırıp önüne geçiyor çok fazla sorun yaşarsın. Ayrıca bir çok kişi de ailene küfür edecektir eğer bu tarz şeylerden rahatsızlık duyacak isen vazgeç. Ek olarak, sunucunda direkt yetkili olarak görev alır senin istemediğin kendi istediği bir şey varsa da gerçekleşmezse geri çekmekle tehdit edecektir. Korsan bir yapıda yasadışı bir programı satın alman da ne kadar charge durumu oluşturur bilmiyorum.
Bütçen kısıtlı veya ayıracağın miktar da az ise reddecektir bilgin olsun. Veya sadece keyfi istediği için de red verir.
Haricinde kendisine forumdan veya discord üzerinden ulaşabilirsin. Satın alım talebi olduğunu söyle bilgi aktarır.

- Konular
- 0
- Online süresi
- 2d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 1,434
- DevLira
- 0
Deli heralde kendi kendine kurdu oynadı![]()
Bunlar senin yorumların
sen kendin söyledin forumda kayıtlarını buldurma bana. Kendini haklı çıkartmak için yırtınman harbi gülünç- Katılım
- 25 Eki 2023
- Konular
- 384
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 1mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 1,150
- Altın Konu
- 171
- Başarım Puanı
- 207
- MmoLira
- 2,154
- DevLira
- 12
Svside da gameyi yoruyor nasıl olacak bu iş 

Bütçenize göre alım yapmanızı öneririm. Her hile korumanın kendine göre özellikleri var. Bazıları verdiğiniz parayı hak eder bazıları ise hak etmez.Merhabalar,
Rascal hile korumanın Satın almak istiyorum sahibi kimdir nereden ulaşabilirim arkadaşlar bilgilendirme yaparsanız sevinirim
yada tavsiye ettiğiniz koruma sistemi varmıdır iyi forumlar
- Konular
- 6
- Online süresi
- 2d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 775
- DevLira
- 0
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı üstadBunlar senin yorumlarınsen kendin söyledin forumda kayıtlarını buldurma bana. Kendini haklı çıkartmak için yırtınman harbi gülünç
bütçe meselesinde çok sorun yaşamam fakat oyunda sorun olmasını istemiyorum hangisi iyi piyasayı çok bilmediğim için araştırayım dedim rascal önerdiler birde çok fazla kullanan sunucu var oradan çok aşinayım svside çok duydum ama çok bilgim yokSvside da gameyi yoruyor nasıl olacak bu iş
Bütçenize göre alım yapmanızı öneririm. Her hile korumanın kendine göre özellikleri var. Bazıları verdiğiniz parayı hak eder bazıları ise hak etmez.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)