romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BÜYÜK HOSTİNG

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehmet özamc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 253

mehmet özamc

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
25
Çözüm
2
Online süresi
12d 2h
Reaksiyon Skoru
101
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 1 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
3,587
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu kadar kalitesiz bir şirket görmedim deneme amaçlı files açtım onuda bozuk verdiler ch ler açılmıyor kurulum 0 yapmişlar şaka gibi üstüne destek sistemleride berbat bir files kurmak o kadar basit ki hele ki saltanat tipi deneme amaçlı Kline olsun sitem olsun diye aldım boğazımda kaldı lanet olsun böyle şirket ve pis insanlara 3 gündür tickete dönüş yapmadılar sakın ola ki kimse almasın destek sistemleri çok çok kötü verdikleri hizmete bakın allah aşkına şaka gibi bizi alakadar etmez diyorlar yani tam s.. .. Lik adamlar diyeceğim pek bişey yok ben yaptım siz yapmayın allah belalarını versin uygun konuya alan kişiyede şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-01-26-18-10-06-958_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2026-01-26-18-10-06-958_com.whatsapp.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 0
Hosting Yetkilisi rankına sahip olmayan firmalarla aranızda gerçekleşen ticaretler için Turkmmo Hosting Yönetimi hakemlik ve arabuluculuk yapmamaktadır. Şikayetiniz onaylanmıştır. Hakkınızı yasal yollar ile arayabilirsiniz.

Bu Elemanlardan Birşey Alan Kaldı Mı Hala?

Hosting Yetkilisi rankına sahip olmayan firmalarla aranızda gerçekleşen ticaretler için Turkmmo Hosting Yönetimi hakemlik ve arabuluculuk yapmamaktadır. Şikayetiniz onaylanmıştır. Hakkınızı yasal yollar ile arayabilirsiniz.
Yok turkmmo yo bağlamam istemiyorum zaten sadece ben yaptım başkaları yapmasın diye dedim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri