Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ortak Arıyorum metin2 files + ortak arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan moneymoni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 85

moneymoni

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
2h 29m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
4
MmoLira
66
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

55–120 server açmak için ortak arıyorum. Bu işte daha önce tecrübem olmadı; finansal olarak yardımcı olacağım. Daha önce bu işlerde tecrübesi olan arkadaşların benimle iletişime geçmesini istiyorum. Dolandırıcılar boşuna yazmasın. “Daha önce bu işi yaptım” diyen arkadaşların referans göstermeleri gerekmektedir.

Discord: moneyzlx2

Aradığım ekip üyeleri:

• Oyun geliştirici
  • Finansal ortak
  • Reklam ve sponsor işlerinden anlayan
  • Discord’u aktif kullanan

Bu kriterlerdeki insanlarla ekip kurmak istiyorum. Gerçekten bu süreçte aktif olacaklar yazsın, onun dışında meşgul etmeyiniz.

Bu işi parayla değil, keyifle yapmak isteyen arkadaşlarla ekip kurmak istiyorum. Metin2 aleminde “3–5 kazanacağım” diye milleti dolandıran çok insan var. Bana öyle çakallar değil, gerçekten bu işi keyifle yapacak insanlar lazım. Kafamdaki projede bana yardımcı olacak, geliştirme sürecinde ekibe katkı sağlayacak insanlar arıyorum. Belki ileride büyük işler başaracağız; bunun inancıyla yazın.

Edepli insanlarla iş yapmak önceliğimdir. Çoluk çocukla uğraşmam; çoluk çocuk da bana yazmasın.

Para konusuna gelecek olursak: Yüksek miktarlar kimse beklemesin, hele ki ilk başlarda. “Ben parasız yapmam bu işi” demeyecekseniz iletişime geçin. Server açılır, paramızı kazanırız; yüzdelik olarak herkes hak ettiği miktarı alır. Başarısız olursak da herkes hak ettiğini alır. Bizim kimseden bir eksiğimiz yok; dürüst olalım, yeterli.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri