Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyma Taş Questi

Onur Kazan

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
18174s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
4
TM Yaşı
3 Ay 6 Gün
MmoLira
178
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar elinde oyma taş questi olan var mı

Çözüm
Quest Kodu Burada Kendi Sunucuna Göre Map Kodlarına Göre Güncelleme Yaparsan Çalışacaktır. Sayfanın En Altında Kurulumun Nasıl Olduğu Hakkında Ufak Bir Bilgilendirmede Geçtim İyi Forumlar.
Arkadaşlar elinde oyma taş questi olan var mı

Oyma Taş Quest:
quest oyma_tas_isinlanma begin
    state start begin
        when buraya-oyma-taş-kodu-neyse-onu-yazacaksın.use begin
            local map_index = pc.get_map_index()
            local item_vnum = buraya-oyma-taş-kodu-neyse-onu-yazacaksın (2. Kez Kullandığında Silmesi İçin Burası Gerekli)

if map_index != 71 and map_index != 72 then
                syschat("Bu tasi sadece Surgun Magarasi'nda kullanabilirsin!")
                return
            end

--...
@yokhu123 hocam metin2 yi oynadığım yıllarda sürgün mağazası henüz açılmamış ve ön etkinlikti oyma taş eventi slotlardan oyma taş düşerdi 2. köyde bir npc vardı oyma taşları takas ederek mor yeşil pot gibi ödüller alırdık tıpkı yumurta eventi gibiydi
Daha detaylı bahsetseydin bu konuda yardımcı olurdum ben sandım ki questten bahsediyorsun benim bildiğim oyma taş generalden düşüyor ve sağ tıkla belli konumlara (benim oluşturduğum questte olduğu gibi) ışınlıyordu. Bu konu hakkında araştırma yapıp konu altına ekleme yaparım yarın gün içinde iyi geceler iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri