romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Developer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KemiksizIvar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 249

KemiksizIvar

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
12h 32m
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
7
MmoLira
219
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, hayırlı geceler herkese.
Umarım yanlış bir konu açmıyorumdur.

Merak ettiğim bir konu var. Bu işi bilen ve bu işten aktif olarak para kazanan kişilerin düşüncelerini öğrenmek istiyorum. Şu ana kadar forumlarda gördüğüm kadarıyla, çalışan developerların yaklaşık %75’i, sistem ekletmek istediğimizde wareze düşmüş sistemleri ekleyip en küçük sistem için bile 1.000 TL – 10.000 TL arası fiyat talep ediyor.

Piyasayı çok iyi bilmediğim için sormak istiyorum:
Wareze düşmüş sistemler için istenen bu fiyatlar sizce normal mi?

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Selamlar,

Herkesin bilgisi ve kendini pazarlaması ile ilgili bir konu bu. Benim bu konudaki fikrim bu işi hakkıyla yapan kişilerde var, copy paste yapan kişilerde var. Önemli olan kimden hizmet alacağınız, warez edilmiş bir özellik örneğin memleket sistemi. Bunu kişi geliştirip kafasındaki bir fiyata satabilir veya ücretsiz de paylaşabilir. Piyasa serbest piyasa aslında kimseye bir şey diyemiyorsunuz ne yazıkki, ama doğru ellerden hizmet aldığınıza emin olmalısınız. Benim size ufak naçizane bir önerimdir, iyi forumlar.
ELİNE SAĞLIK.
Bazıları aşırı düşük fiyatlar verirken, bazıları ise absürt rakamlar talep ediyor. Kimin doğru ellerde olduğunu anlamak gerçekten çok zor. İşi bilenle hiç bilmeyen herkes sistem ekliyor. Ayırt etmek neredeyse imkânsız. Yazılım bilgisi olmayan ve mecburen hizmet almak zorunda kalan kişiler ise maalesef birkaç kez dolandırıldıktan sonra durumu fark edebiliyor.
Selamlar,

Forumda zaman geçirin paylaşım yapan yöneticiler ve üyeleri takip edin. Bu süreçte benim size naçizane önerim, iyi analiz yapın ücretli hizmet alacağınız kişiyi araştırın. Paylaşımlarına bakın, referanslarına bakın ücret kısmını sonrasında bakarsanız ayağınızı sağlam adımlar atarak ilerlemiş olursunuz.
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0

Merak ettiğim bir konu var. Bu işi bilen ve bu işten aktif olarak para kazanan kişilerin düşüncelerini öğrenmek istiyorum. Şu ana kadar forumlarda gördüğüm kadarıyla, çalışan developerların yaklaşık %75’i, sistem ekletmek istediğimizde wareze düşmüş sistemleri ekleyip en küçük sistem için bile 1.000 TL – 10.000 TL arası fiyat talep ediyor.

Selamlar,

Herkesin bilgisi ve kendini pazarlaması ile ilgili bir konu bu. Benim bu konudaki fikrim bu işi hakkıyla yapan kişilerde var, copy paste yapan...

Selamlar,

Herkesin bilgisi ve kendini pazarlaması ile ilgili bir konu bu. Benim bu konudaki fikrim bu işi hakkıyla yapan kişilerde var, copy paste yapan kişilerde var. Önemli olan kimden hizmet alacağınız, warez edilmiş bir özellik örneğin memleket sistemi. Bunu kişi geliştirip kafasındaki bir fiyata satabilir veya ücretsiz de paylaşabilir. Piyasa serbest piyasa aslında kimseye bir şey diyemiyorsunuz ne yazıkki, ama doğru ellerden hizmet aldığınıza emin olmalısınız. Benim size ufak naçizane bir önerimdir, iyi forumlar.

Çözüm
Selamlar,

Bazıları aşırı düşük fiyatlar verirken, bazıları ise absürt rakamlar talep ediyor. Kimin doğru ellerde olduğunu anlamak gerçekten çok zor. İşi bilenle hiç bilmeyen herkes sistem ekliyor. Ayırt etmek neredeyse imkânsız. Yazılım bilgisi olmayan ve mecburen hizmet almak zorunda kalan kişiler ise maalesef birkaç kez dolandırıldıktan sonra durumu fark edebiliyor.

Selamlar,

Forumda zaman geçirin paylaşım yapan yöneticiler ve üyeleri takip edin. Bu süreçte benim size naçizane önerim, iyi analiz yapın ücretli hizmet alacağınız kişiyi araştırın. Paylaşımlarına bakın, referanslarına bakın ücret kısmını sonrasında bakarsanız ayağınızı sağlam adımlar atarak ilerlemiş olursunuz.

Selamlar,

Kimseyi zararda bırakmak istemiyorum; ancak forumda belirli gruplar var. Aynı Discord’da toplanmışlar, gelen müşterilere farklı fiyatlar verip işi kendi çevrelerine yaptırıyorlar. Uzun süredir araştırıyorum. Fiyat konusunda, verdiğim ücretin hakkı verildiği sürece 3–5 bin fazla olmasına takılmam. Ancak sistemin iyi ve sorunsuz çalışacağına dair bir güven hissedemiyorum.

10 bin isteyen biri warez bir sistemi kuruyor, 5 bin isteyen ise hiçbir değişiklik yapmadan aynı sistemi sunuyor. Bu durum gerçekten çok ilginç. Parasıyla hizmet almak bile bu kadar zorken insan ister istemez zorlanıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri