Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek WoM2 Pointer ve offsetler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandural43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 410

hasandural43

Level 1
Üye
Konular
6
Online süresi
2d 10h
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 12 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
23
MmoLira
1,632
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar,forumda paylaşılmış bir altyapıya WoM2 offset ve pointerlerini yerleştirmek istiyorum fakat bir türlü serverdeki pointer ve offsetlere ulaşamadım bu konuda bilgisi olup yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Merhabalar,forumda paylaşılmış bir altyapıya WoM2 offset ve pointerlerini yerleştirmek istiyorum fakat bir türlü serverdeki pointer ve offsetlere ulaşamadım bu konuda bilgisi olup yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Kardesım Bugun Senin İçin Denedim Lakın Benımde Elimdeki C.E VE Dllri Görüyor Mlsf Bir Sonuc alamadım Bazı Arkadaslar Farklı Yöntemlerle yapıyolarda yardım edebilcek birileri cıkar lakın bildigim kadarıyla LOG düsme ihtimali var.

ne istiyorsun örnek?
Entitylist
SendBattle
PickCloseItem

Saydıklarının 3'üde lazım bunların fazlasıda lazım aslında ama crash vermez diye umuyorum.Entitylist,entitycoordxyz,ve player coordxyz lazım şu anlık.

Kardesım Bugun Senin İçin Denedim Lakın Benımde Elimdeki C.E VE Dllri Görüyor Mlsf Bir Sonuc alamadım Bazı Arkadaslar Farklı Yöntemlerle yapıyolarda yardım edebilcek birileri cıkar lakın bildigim kadarıyla LOG düsme ihtimali var.
Eyvallah düşünmen yeterli.Sv biraz uzun süredir açık olduğu için sanırım bu tarz olayları çözmüşler.Log olayı da ayrı bir sıkıntı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri