Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler denedikten sonra sonucu yazarım fakat ufak birşey daha sorucam arat ekle şeklinde vermeniz mümkünmü iki kodu dachar_battle.cpp:Arat; if (!bItemDrop) return; Üstüne ekle; if (pkVictim->IsStone() || pkVictim->IsMonster()) { int iLevelDiff = abs(GetLevel() - pkVictim->GetLevel()); if (iLevelDiff > 9) { return; } }
buyrunMob ve metin için olmuyormu ben iki alandada kullanmak istiyorum
if (pkVictim->IsStone() || pkVictim->IsMonster())
{
int iLevelDiff = abs(GetLevel() - pkVictim->GetLevel());
if (iLevelDiff > 9)
{
return;
}
}
9 seviye altına ve 9 seviye üstüne drop atan mob veya metin drop ayarını soruyorum yani şöyle açıklayayım atıyorum ben 30 seviye bir karakter ile gölge metni kesiyorum fakat 9 seviye den fazla fark var arada mob ile benim bu sebeple bana mob hiç bir drop vermiyor aradıgım şey buTam olarak ne istediginizi anlamadım detaylı açıklarmısınız veya görsel filan eklermisiniz.
Sadece metin taşına eklemek daha mantıklıMob için 9 seviye üst 9 seviye alt şeklindeki ayarı nasıl verebileceğim hakkında bilgisi olan varmı ?
if (pkVictim->IsStone())
{
if (iLevelDiff > 9)
{
return;
}
}
Mob ve metin için olmuyormu ben iki alandada kullanmak istiyorumSadece metin taşına eklemek daha mantıklı
char_battle.cpp
CHARACTER::Reward
fonksiyonunda eşya düşürme işlemlerinin başladığı yeri bulup üstüne şu kodu ekle
char_battle.cpp:if (pkVictim->IsStone()) { int iLevelDiff = abs(GetLevel() - pkVictim->GetLevel()); if (iLevelDiff > 9) { return; } }
buyrunMob ve metin için olmuyormu ben iki alandada kullanmak istiyorum
if (pkVictim->IsStone() || pkVictim->IsMonster())
{
if (iLevelDiff > 9)
{
return;
}
}
Teşekkürler denedikten sonra sonucu yazarım fakat ufak birşey daha sorucam arat ekle şeklinde vermeniz mümkünmü iki kodu dabuyrun
char_battle.cpp:if (pkVictim->IsStone() || pkVictim->IsMonster()) { int iLevelDiff = abs(GetLevel() - pkVictim->GetLevel()); if (iLevelDiff > 9) { return; } }
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?