Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

2027 Kervan Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TipsizFakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 353

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

teşekkür ederim kral <3

evet bende claude yardımı ile taslağı oluşturdum banada carvan olarak verdi taslağı ama kervana çevirdim sonrada paylaşırsan diğer üyelerde faydalanır eline sağlık şimdiden

deve seni takip ediyor fielsde deve yoktu kurt koydum ben belirli bir konuma arkalı önlü gidebiliyorsunuz başarılı şekilde ulaşırsanız eğer yüklediğiniz kervan mesafe uzaklığına göre %'delik olarak katlayıp ödül alıyor
şimdi ben deveye binsem deveye beni metin taşına götür desem götürse deve olmaz mı

teşekkür ederim kral <3

evet bende claude yardımı ile taslağı oluşturdum banada carvan olarak verdi taslağı ama kervana çevirdim sonrada paylaşırsan diğer üyelerde faydalanır eline sağlık şimdiden

deve seni takip ediyor fielsde deve yoktu kurt koydum ben belirli bir konuma arkalı önlü gidebiliyorsunuz başarılı şekilde ulaşırsanız eğer yüklediğiniz kervan mesafe uzaklığına göre %'delik olarak katlayıp ödül alıyor

claude nedir ?

Sro kervan sistemi gibi olmuş bi npc ye bağlı olcak aynı o quest sistem mantığı güzel baya :)

Yıllardır bekliyordum böyle birşey metin2 ye uygun ayarlanmışsa mükemmel

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri