- Konular
- 69
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 330
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 2,103
- DevLira
- 45
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Metin2 Kervan Sistemi
Genel Mantığı Şudur Sistemi
Kervan Sistemi Event Veya Sürekli Açılıp Kapatılabilir
Sistemde 3 Adet Rol Bulunmaktdır
Tüccar: Tüccarlar Kervan Sahibi Olarak Yang İtem Vb. Nesneleri Kervanına Yükleyerek Bir Harita İçerisinde Rota Belirler Rota Uzaklığına Göre
Sistem Kervanda Bulunan Ödülleri %'delik Olarak Katlar Eğer Kervan X Konumundan Y Konumuna Başarılı Şekilde Ulaşırsa Tüccar Belirtilen Şekilde
%'Delik Olarak Daha Fazla Ödül Alır.
Koruyucu: Tüccarlar Tarafından Veya Koruyucular Tarafından Kervan Korunma Görevi Seçilebilir Seçildikten Veya Seçtikten Sonra Kervanın
X Konumundan Y Konumuna Saldırısız Veya Deve Mob Vs. Öldürmeden Götürmeleri Gerekmektedir Eğer Rota Başarılı Olursa
Tüccarlardan Konum Uzaklığına Göre Kar Payı Alır.
Haydut: İsmindende Anlışalacağı Üzerine Belirlenen Haritadaki Kervanları Ararlar Kervanlardaki Bulunan Artık Deve Mob Vs. Neyse Ona Saldırı Yapabilirler
Eğer Kervanda Koruyucu Yok Ve Tüccarda Haydurları Öldüremezse Kervandaki Tüm Ganimetin %50 Şekilde Otomatik Olarak Haydutlara Aktarılır
Geri Kalan %50'lik Kısım Otomatik Olarak Silir.
Not: Haritada Bulunan Herhangi Bir Karakter Vs. Kervana Saldıramaz Herhangi Bir Skill Vs. İşlemez
Gui için kusura bakmayın geliştirmeye devam edilmektedir.
İlgili Sistem Videosu:
Genel Mantığı Şudur Sistemi
Kervan Sistemi Event Veya Sürekli Açılıp Kapatılabilir
Sistemde 3 Adet Rol Bulunmaktdır
Tüccar: Tüccarlar Kervan Sahibi Olarak Yang İtem Vb. Nesneleri Kervanına Yükleyerek Bir Harita İçerisinde Rota Belirler Rota Uzaklığına Göre
Sistem Kervanda Bulunan Ödülleri %'delik Olarak Katlar Eğer Kervan X Konumundan Y Konumuna Başarılı Şekilde Ulaşırsa Tüccar Belirtilen Şekilde
%'Delik Olarak Daha Fazla Ödül Alır.
Koruyucu: Tüccarlar Tarafından Veya Koruyucular Tarafından Kervan Korunma Görevi Seçilebilir Seçildikten Veya Seçtikten Sonra Kervanın
X Konumundan Y Konumuna Saldırısız Veya Deve Mob Vs. Öldürmeden Götürmeleri Gerekmektedir Eğer Rota Başarılı Olursa
Tüccarlardan Konum Uzaklığına Göre Kar Payı Alır.
Haydut: İsmindende Anlışalacağı Üzerine Belirlenen Haritadaki Kervanları Ararlar Kervanlardaki Bulunan Artık Deve Mob Vs. Neyse Ona Saldırı Yapabilirler
Eğer Kervanda Koruyucu Yok Ve Tüccarda Haydurları Öldüremezse Kervandaki Tüm Ganimetin %50 Şekilde Otomatik Olarak Haydutlara Aktarılır
Geri Kalan %50'lik Kısım Otomatik Olarak Silir.
Not: Haritada Bulunan Herhangi Bir Karakter Vs. Kervana Saldıramaz Herhangi Bir Skill Vs. İşlemez
Gui için kusura bakmayın geliştirmeye devam edilmektedir.
İlgili Sistem Videosu:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhabalar yanlış anlamassanız eğer bende bu hafta olmassa haftaya kervan sistemini paylaşacam istemişlerdi şuan kodluyorum
şuan sistemi kodluyorum istiyen çok oldu çünkü
ismini Caravan diye koydum xD
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 218
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 5mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 2,492
- Altın Konu
- 35
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 20,253
- DevLira
- 51
Emeğine sağlık yaşarcım.
- Konular
- 240
- Çözüm
- 218
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 984
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 256
- MmoLira
- 11,947
- DevLira
- 83
Merhabalar yanlış anlamassanız eğer bende bu hafta olmassa haftaya kervan sistemini paylaşacam istemişlerdi şuan kodluyorum
- Konular
- 270
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,170
- DevLira
- 381
devenin gittiği yere mi gidiyoruz yoksa deve bizim peşimizden mi geliyor.
- Konular
- 69
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 330
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 2,103
- DevLira
- 45
teşekkür ederim kral <3Emeğine sağlık yaşarcım.
evet bende claude yardımı ile taslağı oluşturdum banada carvan olarak verdi taslağı ama kervana çevirdim sonrada paylaşırsan diğer üyelerde faydalanır eline sağlık şimdidenMerhabalar yanlış anlamassanız eğer bende bu hafta olmassa haftaya kervan sistemini paylaşacam istemişlerdi şuan kodluyorum
Ekli dosyayı görüntüle 164177
deve seni takip ediyor fielsde deve yoktu kurt koydum ben belirli bir konuma arkalı önlü gidebiliyorsunuz başarılı şekilde ulaşırsanız eğer yüklediğiniz kervan mesafe uzaklığına göre %'delik olarak katlayıp ödül alıyordevenin gittiği yere mi gidiyoruz yoksa deve bizim peşimizden mi geliyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)