kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

2027 Kervan Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TipsizFakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 353

TipsizFakir

“Taht2.Com – 9 Ocak 2026, 21:00.”
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
69
Çözüm
9
Online süresi
2mo 4d
Reaksiyon Skoru
330
Altın Konu
0
Başarım Puanı
161
MmoLira
2,103
DevLira
45
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Metin2 Kervan Sistemi

Genel Mantığı Şudur Sistemi
Kervan Sistemi Event Veya Sürekli Açılıp Kapatılabilir
Sistemde 3 Adet Rol Bulunmaktdır

Tüccar: Tüccarlar Kervan Sahibi Olarak Yang İtem Vb. Nesneleri Kervanına Yükleyerek Bir Harita İçerisinde Rota Belirler Rota Uzaklığına Göre
Sistem Kervanda Bulunan Ödülleri %'delik Olarak Katlar Eğer Kervan X Konumundan Y Konumuna Başarılı Şekilde Ulaşırsa Tüccar Belirtilen Şekilde
%'Delik Olarak Daha Fazla Ödül Alır.

Koruyucu: Tüccarlar Tarafından Veya Koruyucular Tarafından Kervan Korunma Görevi Seçilebilir Seçildikten Veya Seçtikten Sonra Kervanın
X Konumundan Y Konumuna Saldırısız Veya Deve Mob Vs. Öldürmeden Götürmeleri Gerekmektedir Eğer Rota Başarılı Olursa
Tüccarlardan Konum Uzaklığına Göre Kar Payı Alır.

Haydut: İsmindende Anlışalacağı Üzerine Belirlenen Haritadaki Kervanları Ararlar Kervanlardaki Bulunan Artık Deve Mob Vs. Neyse Ona Saldırı Yapabilirler
Eğer Kervanda Koruyucu Yok Ve Tüccarda Haydurları Öldüremezse Kervandaki Tüm Ganimetin %50 Şekilde Otomatik Olarak Haydutlara Aktarılır
Geri Kalan %50'lik Kısım Otomatik Olarak Silir.

Not: Haritada Bulunan Herhangi Bir Karakter Vs. Kervana Saldıramaz Herhangi Bir Skill Vs. İşlemez

Gui için kusura bakmayın geliştirmeye devam edilmektedir.

İlgili Sistem Videosu:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhabalar yanlış anlamassanız eğer bende bu hafta olmassa haftaya kervan sistemini paylaşacam istemişlerdi şuan kodluyorum

şuan sistemi kodluyorum istiyen çok oldu çünkü
ismini Caravan diye koydum xD

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Merhabalar yanlış anlamassanız eğer bende bu hafta olmassa haftaya kervan sistemini paylaşacam istemişlerdi şuan kodluyorum

Ekran görüntüsü 2026-01-07 193224.png

devenin gittiği yere mi gidiyoruz yoksa deve bizim peşimizden mi geliyor.

Emeğine sağlık yaşarcım.
teşekkür ederim kral <3

Ekli dosyayı görüntüle 164177
evet bende claude yardımı ile taslağı oluşturdum banada carvan olarak verdi taslağı ama kervana çevirdim sonrada paylaşırsan diğer üyelerde faydalanır eline sağlık şimdiden
devenin gittiği yere mi gidiyoruz yoksa deve bizim peşimizden mi geliyor.
deve seni takip ediyor fielsde deve yoktu kurt koydum ben belirli bir konuma arkalı önlü gidebiliyorsunuz başarılı şekilde ulaşırsanız eğer yüklediğiniz kervan mesafe uzaklığına göre %'delik olarak katlayıp ödül alıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri