Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Giymeli Pet Sistemi Küçük Sorun

• Konuyu başlatan zBL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 46

zBL

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
5g 59081s
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
17
TM Yaşı
4 Ay 1 Gün
MmoLira
969
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar pete tıkladıgımda yanıma geliyor bir sorunu yok fakat slotuna girmiyor nereye gittiği belli değil kodun bir kısmını gametype.h de yapayzekayla ekledim şüpheleniyorum anlayan arkadaşlar bakabilirse sevinirim

Söktüğüm Files:
#ifdef ENABLE_COSTUME_SYSTEM
    const DWORD c_Costume_Slot_Start    = c_Equipment_Start + CItemData::WEAR_COSTUME_BODY;
    const DWORD    c_Costume_Slot_Body        = c_Costume_Slot_Start + CItemData::COSTUME_BODY;
    const DWORD    c_Costume_Slot_Hair        = c_Costume_Slot_Start + CItemData::COSTUME_HAIR;
#ifdef ENABLE_MOU[HASH=2]#ifdef[/HASH]TUME_SYSTEM
    const DWORD    c_Costume_Slot_Mount    = c_Costume_Slot_Start + CItemData::COSTUME_MOUNT;
#endif
#ifdef ENA[HASH=3]#endif[/HASH]C[HASH=2]#ifdef[/HASH]EM
    const DWORD    c_Costume_Slot_Acce        = c_Costume_Slot_Start + CItemData::COSTUME_ACCE;
#endif
#ifdef ENA[HASH=3]#endif[/HASH]A[HASH=2]#ifdef[/HASH]STUME_SYSTEM
    const DWORD    c_Costume_Slot_Weapon = c_Equipment_Start + CItemData::WEAR_COSTUME_WEAPON; // c_Costume_Slot_End + 1;
#endif
#ifdef ENA[HASH=3]#endif[/HASH]T[HASH=2]#ifdef[/HASH]    const DWORD c_Costume_Slot_Pet = c_Costume_Slot_Start + CItemData::COSTUME_PET;
#endif
#ifdef ENA[HASH=3]#endif[/HASH]R[HASH=2]#ifdef[/HASH]EM
    const DWORD c_Costume_Slot_Aura = c_Costume_Slot_Start + CItemData::COSTUME_AURA;
#endif
#ifdef ENA[HASH=3]#endif[/HASH]N[HASH=2]#ifdef[/HASH]
    const DWORD c_Costume_Slot_Wing = c_Costume_Slot_Start + CItemData::COSTUME_WING;
#endif
#if define[HASH=3]#endif[/HASH]L#ifEAPON_COSTUME_SYSTEM) || defined(ENABLE_ACCE_SYSTEM)
    const DWORD c_Costume_Slot_Count    = 8;
#elif defined(ENA[HASH=95973]#elif[/HASH]OUNT_COSTUME_SYSTEM)
    const DWORD c_Costume_Slot_Count    = 3;
#else
    const D[HASH=2311]#else[/HASH]c_Costume_Slot_Count    = 2;
#endif

const[HASH=3]#endif[/HASH] c_Costume_Slot_End        = c_Costume_Slot_Start + c_Costume_Slot_Count;

#endif

const DWO[HASH=3]#endif[/HASH]ear_Max = 96;
const DWORD c_DragonSoul_Equip_Start = c_ItemSlot_Count + c_Wear_Max;
const DWORD c_DragonSoul_Equip_Slot_Max = 6;
const DWORD c_DragonSoul_Equip_End = c_DragonSoul_Equip_Start + c_DragonSoul_Equip_Slot_Max * DS_DECK_MAX_NUM;

Son düzenleme:
Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri