Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Dediğimni wait dmage range ile yapabilirsin ama clientten vclientte farklılık gösteririr + olarak c++ kodu bölümde var
işsiz bir sal bana öğretme sen git 5 balığı aynı anda tutacak balik botu bulKılıç Range Olayından Bahsediyorsun Lakın Bunun Bir İşlevi Olmaz Svsidi Kullanılan Sunucularda Her Vurdugun Düz İşlemez Birseylerden Bilgin Yoksa İnsanların Paylasımlarıyla Dalga Geçme Önce bişiler Ögren Sonra YADIRGA.

Senin Gibi Bir cahile zaten vercek zamanım yok. Kusura Bakma Bilgi Konusuna Gelince Sen İlk Baş Kendını İfade etmeyi Ögren Sonra Konu Aç Benceişsiz bir sal bana öğretme sen git 5 balığı aynı anda tutacak balik botu bul![]()

Kılıç mesafesinin menzili ve işleyişi server-side tarafın da tutuluyor, Svside olan sunucuda belli mesafede(menzil kısıtladığı için) düz vuruşların hepsi işler.Kılıç Range Olayından Bahsediyorsun Lakın Bunun Bir İşlevi Olmaz Svsidi Kullanılan Sunucularda Her Vurdugun Düz İşlemez Birseylerden Bilgin Yoksa İnsanların Paylasımlarıyla Dalga Geçme Önce bişiler Ögren Sonra YADIRGA.
yani kodlama bilgin yoksa, en fazla client uzerinden hedef mesafeni arttirabilirsin, bazi serverlarda hamle uzaktanda isliyor mesafe farketmeksizin ama bazi skillerde pushback atiyor.kodlama bilgim sıfır
Kilic range olayi tamamen karakterin server konumu ile mobin radiusu ile alakali.
Asagiya senin icin bi video biraktim buradan bakarak yapabilirsin diye dusunuyorum:
Burada BOW_DISTANCE enumu 34 e denk geliyordu serverda onu 9 , sanirim current hp falandi onunla degistirdim ki yukselsin. Senin clientte baska bi sayi olabilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)