- Konular
- 20
- Online süresi
- 15d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 2,698
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ŞÖYLE BİRŞEY ARIYORUM MESELA ARADA MESAFE VAR DÜZ VURUŞA BASTIĞIMDA ADAMA DAMAGE ATMAK İSTİYORUM MEYA METİNE VEYA SLOTA DÜZE BASTIĞIMDA ARADA MESAFE OLDUĞUNDA O MESAFEDE DÜZE BASTIĞIMDA DAMAGE ATMAK BUNU NASIL YAPABİLİRİM
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
c++ bilgin varsa, instance->IsAttacking() ; GetTargetVID,, sonra, send state packet bu da mesafeyi serverside kapatip send battle packet islemesi icin. bunlar yeterli
bosluga bastigin muddet targete paket yollarsin, mesafesine gidip gidip. Ama soyle bi problem olabilir, bosluga basarken karakter ilerledigi icin state packetlar cakisabilir. Onu bosluk tusundan cikarip E falan yapsan daha mantikli
yani kodlama bilgin yoksa, en fazla client uzerinden hedef mesafeni arttirabilirsin, bazi serverlarda hamle uzaktanda isliyor mesafe farketmeksizin ama bazi skillerde pushback atiyor.kodlama bilgim sıfır
Kilic range olayi tamamen karakterin server konumu ile mobin radiusu ile alakali.
Asagiya senin icin bi video biraktim buradan bakarak yapabilirsin diye dusunuyorum:
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Burada BOW_DISTANCE enumu 34 e denk geliyordu serverda onu 9 , sanirim current hp falandi onunla degistirdim ki yukselsin. Senin clientte baska bi sayi olabilir.
- Konular
- 9
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 5,557
- DevLira
- 0
c++ bilgin varsa, instance->IsAttacking() ; GetTargetVID,, sonra, send state packet bu da mesafeyi serverside kapatip send battle packet islemesi icin. bunlar yeterli
bosluga bastigin muddet targete paket yollarsin, mesafesine gidip gidip. Ama soyle bi problem olabilir, bosluga basarken karakter ilerledigi icin state packetlar cakisabilir. Onu bosluk tusundan cikarip E falan yapsan daha mantikli
- Konular
- 38
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 215
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 2,011
- DevLira
- 0
Konu başlığını düzelttim, konu açtığınızda başlığı konu ile alakalı olmalı. Kolay gelsin
- Konular
- 20
- Online süresi
- 15d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 2,698
- DevLira
- 0
kodlama bilgim sıfırc++ bilgin varsa, instance->IsAttacking() ; GetTargetVID,, sonra, send state packet bu da mesafeyi serverside kapatip send battle packet islemesi icin. bunlar yeterli
- Konular
- 61
- Online süresi
- 1mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 195
- DevLira
- 3
Kılıç Range Olayından Bahsediyorsun Lakın Bunun Bir İşlevi Olmaz Svsidi Kullanılan Sunucularda Her Vurdugun Düz İşlemez Birseylerden Bilgin Yoksa İnsanların Paylasımlarıyla Dalga Geçme Önce bişiler Ögren Sonra YADIRGA.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)