InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek Uzak mesafe damage atmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan romaldo1727
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 555

romaldo1727

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
20
Online süresi
15d 15h
Reaksiyon Skoru
56
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 7 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
75
MmoLira
2,698
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ŞÖYLE BİRŞEY ARIYORUM MESELA ARADA MESAFE VAR DÜZ VURUŞA BASTIĞIMDA ADAMA DAMAGE ATMAK İSTİYORUM MEYA METİNE VEYA SLOTA DÜZE BASTIĞIMDA ARADA MESAFE OLDUĞUNDA O MESAFEDE DÜZE BASTIĞIMDA DAMAGE ATMAK BUNU NASIL YAPABİLİRİM

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

c++ bilgin varsa, instance->IsAttacking() ; GetTargetVID,, sonra, send state packet bu da mesafeyi serverside kapatip send battle packet islemesi icin. bunlar yeterli

bosluga bastigin muddet targete paket yollarsin, mesafesine gidip gidip. Ama soyle bi problem olabilir, bosluga basarken karakter ilerledigi icin state packetlar cakisabilir. Onu bosluk tusundan cikarip E falan yapsan daha mantikli
kodlama bilgim sıfır
yani kodlama bilgin yoksa, en fazla client uzerinden hedef mesafeni arttirabilirsin, bazi serverlarda hamle uzaktanda isliyor mesafe farketmeksizin ama bazi skillerde pushback atiyor.
Kilic range olayi tamamen karakterin server konumu ile mobin radiusu ile alakali.
Asagiya senin icin bi video biraktim buradan bakarak yapabilirsin diye dusunuyorum:

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Burada BOW_DISTANCE enumu 34 e denk geliyordu serverda onu 9 , sanirim current hp falandi onunla degistirdim ki yukselsin. Senin clientte baska bi sayi olabilir.
c++ bilgin varsa, instance->IsAttacking() ; GetTargetVID,, sonra, send state packet bu da mesafeyi serverside kapatip send battle packet islemesi icin. bunlar yeterli

bosluga bastigin muddet targete paket yollarsin, mesafesine gidip gidip. Ama soyle bi problem olabilir, bosluga basarken karakter ilerledigi icin state packetlar cakisabilir. Onu bosluk tusundan cikarip E falan yapsan daha mantikli

Konu başlığını düzelttim, konu açtığınızda başlığı konu ile alakalı olmalı. Kolay gelsin

kodlama bilgim sıfır

Kılıç Range Olayından Bahsediyorsun Lakın Bunun Bir İşlevi Olmaz Svsidi Kullanılan Sunucularda Her Vurdugun Düz İşlemez Birseylerden Bilgin Yoksa İnsanların Paylasımlarıyla Dalga Geçme Önce bişiler Ögren Sonra YADIRGA.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri