- Konular
- 270
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,170
- DevLira
- 381
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
niye godot unity yada unreal engineden yazmadın herkez ordan yazıyor.neden metin2yi kullandın 9 u bile yüskeltemiyom ben3 gun dusunup mu yazdin? Server tarafli engelleri pythondan yapam, 15 senelik miladi konulari kendim sifirdan yapmis gibi paylasam. Batched islemine drawcall diyem. Yok dedigin FPS duzenlemesini Steptimer ile 5 sene once felan yaptik biz sen bizi kavga ettigin modelciler ile karistirma, Dun turedin ciktin bir anda kendini canli yayin acacak kadar ozguvenle kim gazladi seni bilmiyorum. Metin2 de yapay zeka ile 15 sene onceki seyleri yaptim diye paylasan birisiyle canli yayin acacak kadar bos vaktim yok benim(yapay zeka kullanan arkadaslara lafim yok ki ben de islerimi hizlandirmasi icin kullaniyorum, bu bir teknoloji ve ayak uydurulmasi gerek). Otur paylastigimiz ve yaptigimiz seylere bakin biraz fikir edin ozgun birseyler cikarirsin
Ekli dosyayı görüntüle 164012
- Konular
- 270
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,170
- DevLira
- 381
@Adalet Crownguard;
sen nasıl başarıyorsun başkalarınada danışmanlık veriyormuşsun projelerin varmış yani tebrik ederim
bayada müşterin var bunu nasıl yaptın kimse yapamıyor.
yurtdışında mıydı
ben 9exe bile yüskeltemedim sen 9ex yapmışsın
vs kaymaları client optimizasyonalrı baştan sıfırdan yamzışsın tebrik ederim.
keşke senin gibi yazabilsem
sen nasıl başarıyorsun başkalarınada danışmanlık veriyormuşsun projelerin varmış yani tebrik ederim
bayada müşterin var bunu nasıl yaptın kimse yapamıyor.
yurtdışında mıydı
ben 9exe bile yüskeltemedim sen 9ex yapmışsın
vs kaymaları client optimizasyonalrı baştan sıfırdan yamzışsın tebrik ederim.
keşke senin gibi yazabilsem
- Konular
- 25
- Online süresi
- 14d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 122
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Ay
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 2,740
- DevLira
- 60
Dostum 3 gün düşünmedim yeni vakit ayırabildim sana, ben seni davet ettim, gel bilgimizi ölçelim 26 standartına kadar, UB leri konuşalım, compiler extensionları konuşalım gel, boş yapma 15 sene önceki şeyleri yapmışsan sen baya daşşaklısın demek ki, iyiysen kabul et, ve yorum yap, değilsen uzatma.3 gun dusunup mu yazdin? Server tarafli engelleri pythondan yapam, 15 senelik miladi konulari kendim sifirdan yapmis gibi paylasam. Batched islemine drawcall diyem. 9, 9Ex diye gel de sonra konusuruz 10 u 11 i. GTA4 doneminden beri kullanilan bir Wrapper i kendin kesfetmis gibi paylasiyorsun. dEvICe FpS dedigin FPS duzenlemesini Steptimer ile 5 sene once felan yaptik biz sen bizi kavga ettigin modelciler ile karistirma durmadan fikir belirten herkese salliyorsun cok biliyorsun gibiDun turedin ciktin bir anda kendini canli yayin acacak kadar ozguvenle kim gazladi seni bilmiyorum ama Metin2 de yapay zeka ile 15 sene onceki seyleri yaptim diye paylasan birisiyle canli yayin acacak kadar bos vaktim yok benim(yapay zeka kullanan arkadaslara lafim yok ki ben de islerimi hizlandirmasi icin kullaniyorum, bu bir teknoloji ve ayak uydurulmasi gerek). Otur paylastigimiz ve yaptigimiz seylere bakin biraz fikir edin ozgun birseyler cikarirsin. Lutfen Turko kafasiyla yazdigin bos fikirlerini kendine sakla
![]()
- Konular
- 26
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 5mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 7,071
- DevLira
- 30
Dostum 3 gün düşünmedim yeni vakit ayırabildim sana, ben seni davet ettim, gel bilgimizi ölçelim 26 standartına kadar, UB leri konuşalım, compiler extensionları konuşalım gel, boş yapma 15 sene önceki şeyleri yapmışsan sen baya daşşaklısın demek ki, iyiysen kabul et, ve yorum yap, değilsen uzatma.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)