melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DirectXMath DirectXTex DirectXTK

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan apikomt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

3 gun dusunup mu yazdin? Server tarafli engelleri pythondan yapam, 15 senelik miladi konulari kendim sifirdan yapmis gibi paylasam. Batched islemine drawcall diyem. Yok dedigin FPS duzenlemesini Steptimer ile 5 sene once felan yaptik biz sen bizi kavga ettigin modelciler ile karistirma, Dun turedin ciktin bir anda kendini canli yayin acacak kadar ozguvenle kim gazladi seni bilmiyorum. Metin2 de yapay zeka ile 15 sene onceki seyleri yaptim diye paylasan birisiyle canli yayin acacak kadar bos vaktim yok benim(yapay zeka kullanan arkadaslara lafim yok ki ben de islerimi hizlandirmasi icin kullaniyorum, bu bir teknoloji ve ayak uydurulmasi gerek). Otur paylastigimiz ve yaptigimiz seylere bakin biraz fikir edin ozgun birseyler cikarirsin :)
Ekli dosyayı görüntüle 164012
niye godot unity yada unreal engineden yazmadın herkez ordan yazıyor.neden metin2yi kullandın 9 u bile yüskeltemiyom ben
 
@Adalet Crownguard;
sen nasıl başarıyorsun başkalarınada danışmanlık veriyormuşsun projelerin varmış yani tebrik ederim
bayada müşterin var bunu nasıl yaptın kimse yapamıyor.
yurtdışında mıydı
ben 9exe bile yüskeltemedim sen 9ex yapmışsın
vs kaymaları client optimizasyonalrı baştan sıfırdan yamzışsın tebrik ederim.
keşke senin gibi yazabilsem
 
3 gun dusunup mu yazdin? Server tarafli engelleri pythondan yapam, 15 senelik miladi konulari kendim sifirdan yapmis gibi paylasam. Batched islemine drawcall diyem. 9, 9Ex diye gel de sonra konusuruz 10 u 11 i. GTA4 doneminden beri kullanilan bir Wrapper i kendin kesfetmis gibi paylasiyorsun. dEvICe FpS dedigin FPS duzenlemesini Steptimer ile 5 sene once felan yaptik biz sen bizi kavga ettigin modelciler ile karistirma durmadan fikir belirten herkese salliyorsun cok biliyorsun gibi :D Dun turedin ciktin bir anda kendini canli yayin acacak kadar ozguvenle kim gazladi seni bilmiyorum ama Metin2 de yapay zeka ile 15 sene onceki seyleri yaptim diye paylasan birisiyle canli yayin acacak kadar bos vaktim yok benim(yapay zeka kullanan arkadaslara lafim yok ki ben de islerimi hizlandirmasi icin kullaniyorum, bu bir teknoloji ve ayak uydurulmasi gerek). Otur paylastigimiz ve yaptigimiz seylere bakin biraz fikir edin ozgun birseyler cikarirsin. Lutfen Turko kafasiyla yazdigin bos fikirlerini kendine sakla :)
Dostum 3 gün düşünmedim yeni vakit ayırabildim sana, ben seni davet ettim, gel bilgimizi ölçelim 26 standartına kadar, UB leri konuşalım, compiler extensionları konuşalım gel, boş yapma 15 sene önceki şeyleri yapmışsan sen baya daşşaklısın demek ki, iyiysen kabul et, ve yorum yap, değilsen uzatma.
 
Dostum 3 gün düşünmedim yeni vakit ayırabildim sana, ben seni davet ettim, gel bilgimizi ölçelim 26 standartına kadar, UB leri konuşalım, compiler extensionları konuşalım gel, boş yapma 15 sene önceki şeyleri yapmışsan sen baya daşşaklısın demek ki, iyiysen kabul et, ve yorum yap, değilsen uzatma.
1767715130516.png
 
sizin gibi değerli insanlar bu konuda yani turkmmo sayesindede oldu çok büyük bi mmo burası
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst