raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DirectXMath DirectXTex DirectXTK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan apikomt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konu amacının dışına çıkmasın herkes kullandığı kelimelere daha dikkatli seçerse sevinirim arkadaşlar.

Konu amacının dışına çıkmasın herkes kullandığı kelimelere daha dikkatli seçerse sevinirim arkadaşlar.
yok insanlar yaptım diye şöyleyim böyleyim diye boş sıkıyor onlara yazılıyor.

o insanlar parti gibidir hiç yapamadığını yada beceremediğini yada bilmediğini yanlış yaptığını kabul etmeyen insanlardır hiç bir zaman bunalrıda dile getirmez.

peygamber bile hatalıyım der bunalr hatalıyım demez yanlış yaptım demez

peygamber bile kendini büyük görmez bunlar hep kendini büyük görür.

bunların hep bir yazanı olmuştur.

ülke her yerde aynı :D

Son düzenleme:
bu tip insanları hep bir eleştireni
hep bi yalakası
hep bir görmezden geleni
bunlar gibi olmak isteyeni
hatta bu insalara acıyanı
yapmayın yazıktır diyeni ve
bunlara yazanların bu lafları bile topluluğa uymadığını diyenler olmuştur.

edit limiti

senin de memelerini sigara alıcak buda yanlış kendine desene
bonus
forumda resim sigaralı buda yanlış

Niye 11 e geçmediniz, neden 9Ex te durdunuz, yorum yapmak için yorum yapmayın, yapay zeka çıktıktan sonra, çok fazla tecrübeli insan çıktı, nedense. " c++ ile biraz hasir nesir olan" bu ne kadar da saçma bir cümle, c++ biraz haşır neşir olunacak bir dil değil. Çok iddialı iseniz, çok tecrübeli iseniz, bir canlı yayın yapabiliriz?
3 gun dusunup mu yazdin? Server tarafli engelleri pythondan yapam, 15 senelik miladi konulari kendim sifirdan yapmis gibi paylasam. Batched islemine drawcall diyem. 9, 9Ex diye gel de sonra konusuruz 10 u 11 i. GTA4 doneminden beri kullanilan bir Wrapper i kendin kesfetmis gibi paylasiyorsun. dEvICe FpS dedigin FPS duzenlemesini Steptimer ile 5 sene once felan yaptik biz sen bizi kavga ettigin modelciler ile karistirma durmadan fikir belirten herkese salliyorsun cok biliyorsun gibi :D Dun turedin ciktin bir anda kendini canli yayin acacak kadar ozguvenle kim gazladi seni bilmiyorum ama Metin2 de yapay zeka ile 15 sene onceki seyleri yaptim diye paylasan birisiyle canli yayin acacak kadar bos vaktim yok benim(yapay zeka kullanan arkadaslara lafim yok ki ben de islerimi hizlandirmasi icin kullaniyorum, bu bir teknoloji ve ayak uydurulmasi gerek). Otur paylastigimiz ve yaptigimiz seylere bakin biraz fikir edin ozgun birseyler cikarirsin. Lutfen Turko kafasiyla yazdigin bos fikirlerini kendine sakla :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri