OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Cevaplandı Client Build Problemi Yaşıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cankira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 254
  • Etiketler Etiketler
    client build

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

https://forum.turkmmo.com/konu/3924510-1-99-server-files-stabil/
Yukarıda linkini verdiğim fileste Client'i derleme konusunda problemler yaşıyorum. Derliyorum fakat derledikten sonra ortaya şöyle şeyler çıkıyor. (Resim1)

Client'i derlemede yardımcı olacak birine ihtiyacım var.

Not: Clientte değişiklik yapmadan derlesem dahi aynı şeyler oluyor. Ekranın Sağ/Sol üst kısımlarında veriler geliyor. Belirli araklıklar ile oyundan atıyor.

277172_e2a5df6535257bb3386b6730a9d0e4b6.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çözüm
lib dosyalarının tamamını yeniden derledim (zaten SF dosyalarının içinde mevcutmuş.) Release olarak derledim fakat sorun giderilemedi.

1766835133537.png
Client Kaynağını Sıfırdan İndirdim ve Hem Release hem de Distribute olarak derlemeyi denedim. ilk olarak aldığım hata
Hata C1047 '..\..\extern\library\discord_rpc_r.lib' nesne veya kitaplık dosyası, derleyicinin 'Release\AccountConnector.obj' gibi diğer nesnelerden farklı bir sürümü tarafından oluşturuldu; tüm nesneleri ve kitaplıkları aynı derleyici ile yeniden derleyin UserInterface E:\1-99 Server Files OLD\C-Source\vs_files\UserInterface\LİNK 1

Daha önceki derlemelerimde hepsini hallettikten sonra buraya yazmıştım fakat şimdi aşama aşama hataları paylaşmak istiyorum acaba hataları çözerken mi bir sorun yarattım.

Bu arada önceki derlediğim kaynaklarda Release ve Distribute ile derlediğimde de ekranda aynı şekilde kodları çıkıyor...

Bunlarda aldığım hataların resmi:

Ekli dosyayı görüntüle 162532

Ekli dosyayı görüntüle 162533
Hatayı söylemiş aslında lib kaynağındaki bazı lib dosyalarını derlemen (build) etmen lazım.
Yapamazsan eğer bana discord'dan ulaş AnyDesk aracılığıyla sorunu çözelim.

lib dosyalarının tamamını yeniden derledim (zaten SF dosyalarının içinde mevcutmuş.) Release olarak derledim fakat sorun giderilemedi.

1766835133537.png

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri