ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Verilerin gelmesi Metin2debug.exe ile oyunu açmanızdan kaynaklanıyor
Metin2release.exe veya metin2distiribut.exe ile açarsanız veriler gelmeyecektir
Discorddan arkadaşlık isteği gönderdimHatayı söylemiş aslında lib kaynağındaki bazı lib dosyalarını derlemen (build) etmen lazım.
Yapamazsan eğer bana discord'dan ulaş AnyDesk aracılığıyla sorunu çözelim.
Hatayı söylemiş aslında lib kaynağındaki bazı lib dosyalarını derlemen (build) etmen lazım.Client Kaynağını Sıfırdan İndirdim ve Hem Release hem de Distribute olarak derlemeyi denedim. ilk olarak aldığım hata
Hata C1047 '..\..\extern\library\discord_rpc_r.lib' nesne veya kitaplık dosyası, derleyicinin 'Release\AccountConnector.obj' gibi diğer nesnelerden farklı bir sürümü tarafından oluşturuldu; tüm nesneleri ve kitaplıkları aynı derleyici ile yeniden derleyin UserInterface E:\1-99 Server Files OLD\C-Source\vs_files\UserInterface\LİNK 1
Daha önceki derlemelerimde hepsini hallettikten sonra buraya yazmıştım fakat şimdi aşama aşama hataları paylaşmak istiyorum acaba hataları çözerken mi bir sorun yarattım.
Bu arada önceki derlediğim kaynaklarda Release ve Distribute ile derlediğimde de ekranda aynı şekilde kodları çıkıyor...
Bunlarda aldığım hataların resmi:
Ekli dosyayı görüntüle 162532
Ekli dosyayı görüntüle 162533
Discorddan arkadaşlık isteği gönderdimHatayı söylemiş aslında lib kaynağındaki bazı lib dosyalarını derlemen (build) etmen lazım.
Yapamazsan eğer bana discord'dan ulaş AnyDesk aracılığıyla sorunu çözelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?