Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kernel Level Assembly/Hex pattern Scanning & auto farmbot function generator Part2

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

offset calc olayı wallhack ofs + bla bla = attack speed şeklinde mi çalısıyor veya chr base adress bulucu yoksa başka bir şekilde mi buluyosun

offset calc olayı wallhack ofs + bla bla = attack speed şeklinde mi çalısıyor veya chr base adress bulucu yoksa başka bir şekilde mi buluyosun
Kusura bakma forum bakıma girdi yazamadım Player adreslerini Cplayer üzerinden hex distance hesaplayarak tahmin ettiriyorum, Mob base ise standart 00 00 00 00 00 00 0A cok bir hikayesi yok entity list ise Assembly pattern üzerinden mov şeklinde

hmm paylaşacak mıydın oylesine mi atıyon tam anlayamadım ama :D umarım paylaşırsın merak ettim denemek isterim bir e.saglık

hmm paylaşacak mıydın oylesine mi atıyon tam anlayamadım ama :D umarım paylaşırsın merak ettim denemek isterim bir e.saglık
Ticari veyahut standart bot paylaşımı yapmıyorum hile yapımcısı da değilim benimki eğitim,eğlence :) burada sadece deneyip paylaşım yapıyorum yine de çok teşekkür ederim ❤️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri