noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++] Remove FPS Limit Using DirectX StepTimer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan c++python
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 685

c++python

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
11
Online süresi
2mo 7d
Reaksiyon Skoru
216
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 10 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
3,965
DevLira
12
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

pythonapplication kısmını kendim düzenledim. kamera ve fps kısmındaki düzenlemelerim farklı. sadece timer çağrılarını steptimera geçirirken n2playden yardım aldım. kalan kısımlar kendi eserim. bug bulmanız halinde yorumlara yazın. test aşamasında. ben çoğu şeye baktım ama benim bakmadığım şeyler de olabilir.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

gözüme çarptığı için ufak bir öneri amacım eleştirmek değil yanlış anlama, singleton instance fonksiyonunda static bir variable oluşturup T türünden bir nesneyi hayata getiriyor(singletondan hiç haz etmiyorum) StepTimer ctor ise no exception guarantee vermiyor, StepTimer::instance() kullandığın yerlerin birinde bu nesne ilk kez hayata gelicek ve instance fonksiyonunu çağırırken şayet WinAPI fonksiyonu 0return ederse exception yukarı aktarılır(propogate) üst seviyede de catch yoksa program terminated olur, WinAPI'ye baktığımda kullandığın fonksiyonlar exception throw etmiyor zaten, return değerini kontrol etmen yeterli, farklı fonksiyonlarda da kullanılmış bu API çağrıları, fonksiyonları `noexcept(false)` işaretlemektense return değerini kontrol edip no-throw garantisi verebilirsin(tabii farklı bir durum yoksa, koda detaylı bakmadım)

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
C++:
        static const uint64_t TicksPerSecond = 10000000;
        static const uint64_t TicksPerMillieSecond = 10000;

bu iki değer constexpr işaretlenebilir

ek olarak değer return eden fonksiyonlar [[nodisacrd]] işaretlenebilir bla bla

eline sağlık

gözüme çarptığı için ufak bir öneri amacım eleştirmek değil yanlış anlama, singleton instance fonksiyonunda static bir variable oluşturup T türünden bir nesneyi hayata getiriyor(singletondan hiç haz etmiyorum) StepTimer ctor ise no exception guarantee vermiyor, StepTimer::instance() kullandığın yerlerin birinde bu nesne ilk kez hayata gelicek ve instance fonksiyonunu çağırırken şayet WinAPI fonksiyonu 0return ederse exception yukarı aktarılır(propogate) üst seviyede de catch yoksa program terminated olur, WinAPI'ye baktığımda kullandığın fonksiyonlar exception throw etmiyor zaten, return değerini kontrol etmen yeterli, farklı fonksiyonlarda da kullanılmış bu API çağrıları, fonksiyonları `noexcept(false)` işaretlemektense return değerini kontrol edip no-throw garantisi verebilirsin(tabii farklı bir durum yoksa, koda detaylı bakmadım)

1765711958138.png

C++:

eline sağlık

eline sağlık

Biraz arastirdim.
Bu n2play filesdede mevcut cpu yuksek olmasi
Marty yuzde 3 olurken
N2play 7 ile 12 arasi cpu yüzdesi

Ekli dosyayı görüntüle 161357
C++:

eline sağlık

Metin2 icin bu soyledigin uygun gozukuyor.

Server client için

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri