- Konular
- 11
- Online süresi
- 2mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 216
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 3,965
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
pythonapplication kısmını kendim düzenledim. kamera ve fps kısmındaki düzenlemelerim farklı. sadece timer çağrılarını steptimera geçirirken n2playden yardım aldım. kalan kısımlar kendi eserim. bug bulmanız halinde yorumlara yazın. test aşamasında. ben çoğu şeye baktım ama benim bakmadığım şeyler de olabilir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
gözüme çarptığı için ufak bir öneri amacım eleştirmek değil yanlış anlama, singletoninstancefonksiyonundastaticbir variable oluşturupTtüründen bir nesneyi hayata getiriyor(singletondan hiç haz etmiyorum)StepTimerctor iseno exception guaranteevermiyor,StepTimer::instance()kullandığın yerlerin birinde bu nesne ilk kez hayata gelicek veinstancefonksiyonunu çağırırken şayet WinAPI fonksiyonu0return ederse exception yukarı aktarılır(propogate) üst seviyede de catch yoksa program terminated olur, WinAPI'ye baktığımda kullandığın fonksiyonlar exception throw etmiyor zaten, return değerini kontrol etmen yeterli, farklı fonksiyonlarda da kullanılmış bu API çağrıları, fonksiyonları `noexcept(false)` işaretlemektense return değerini kontrol edipno-throwgarantisi verebilirsin(tabii farklı bir durum yoksa, koda detaylı bakmadım)
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
C++:static const uint64_t TicksPerSecond = 10000000; static const uint64_t TicksPerMillieSecond = 10000;
bu iki değer constexpr işaretlenebilir
ek olarak değer return eden fonksiyonlar[[nodisacrd]]işaretlenebilir bla bla
eline sağlık
- Konular
- 229
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 1y 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,295
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 8,336
- DevLira
- 143
gözüme çarptığı için ufak bir öneri amacım eleştirmek değil yanlış anlama, singleton
ek olarak değer return eden fonksiyonlar
eline sağlık
instance fonksiyonunda static bir variable oluşturup T türünden bir nesneyi hayata getiriyor(singletondan hiç haz etmiyorum) StepTimer ctor ise no exception guarantee vermiyor, StepTimer::instance() kullandığın yerlerin birinde bu nesne ilk kez hayata gelicek ve instance fonksiyonunu çağırırken şayet WinAPI fonksiyonu 0return ederse exception yukarı aktarılır(propogate) üst seviyede de catch yoksa program terminated olur, WinAPI'ye baktığımda kullandığın fonksiyonlar exception throw etmiyor zaten, return değerini kontrol etmen yeterli, farklı fonksiyonlarda da kullanılmış bu API çağrıları, fonksiyonları `noexcept(false)` işaretlemektense return değerini kontrol edip no-throw garantisi verebilirsin(tabii farklı bir durum yoksa, koda detaylı bakmadım)
C++:
static const uint64_t TicksPerSecond = 10000000;
static const uint64_t TicksPerMillieSecond = 10000;
ek olarak değer return eden fonksiyonlar
[[nodisacrd]] işaretlenebilir bla blaeline sağlık
- Konular
- 270
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,170
- DevLira
- 381
eline sağlık
- Konular
- 270
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,170
- DevLira
- 381
Metin2 icin bu soyledigin uygun gozukuyor.gözüme çarptığı için ufak bir öneri amacım eleştirmek değil yanlış anlama, singletoninstancefonksiyonundastaticbir variable oluşturupTtüründen bir nesneyi hayata getiriyor(singletondan hiç haz etmiyorum)StepTimerctor iseno exception guaranteevermiyor,StepTimer::instance()kullandığın yerlerin birinde bu nesne ilk kez hayata gelicek veinstancefonksiyonunu çağırırken şayet WinAPI fonksiyonu0return ederse exception yukarı aktarılır(propogate) üst seviyede de catch yoksa program terminated olur, WinAPI'ye baktığımda kullandığın fonksiyonlar exception throw etmiyor zaten, return değerini kontrol etmen yeterli, farklı fonksiyonlarda da kullanılmış bu API çağrıları, fonksiyonları `noexcept(false)` işaretlemektense return değerini kontrol edipno-throwgarantisi verebilirsin(tabii farklı bir durum yoksa, koda detaylı bakmadım)
Ekli dosyayı görüntüle 161357
C++:static const uint64_t TicksPerSecond = 10000000; static const uint64_t TicksPerMillieSecond = 10000;
ek olarak değer return eden fonksiyonlar[[nodisacrd]]işaretlenebilir bla bla
eline sağlık
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Server client için