HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
//
Son düzenleme:
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yan menu ait classa ekledim ama hala açık kalmaya devam ediyor kendim kapatıp ışınlanınca yan menu tiki gözüküyor bu seferdeBu yan menü hangi classa aitse verdiklerimi o classa eklerseniz sorununuz çözüme kavuşacaktır.
discord: dev_tetra mesaj atar mısınız? Bağlanıp bakayım.Yan menu ait classa ekledim ama hala açık kalmaya devam ediyor kendim kapatıp ışınlanınca yan menu tiki gözüküyor bu seferde
Problemin game.py tarafında zaten kontrol et pencere açık bir şekilde karakter atarsan kanal değiştirirsen oyuna girdiğinde yine açık olarak gözükecektir. game.py'de destroy yada hide olarak __init__ içine tanımlayacaksın ilgili fonksiyonuSelam yan menu ışınlanınca ekranda açık olarak gözüküyor bunu nasıl engellerim?