noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı TGA görüntüleme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 405

Jew

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
16
Çözüm
2
Online süresi
2d 4h
Reaksiyon Skoru
48
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
46
MmoLira
1,122
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaslar TGA Gözükmüyor format sonrası hangi programı indirip açmayı denediysem. Faststone, Irfan, Pıcsu felan hepsini denedim ama kücük resim olarak goruntuyu bir türlü alamadım yardım edin lutfen

1764960941243.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Oyunda gözüküyor mu? Png uzantısı direkt tga uzantısı olarak manuel değiştirilmiş olabilir internetten png to tga yazarak convert yapmayı dene eminim açacaktır

Oyunda gözüküyor mu? Png uzantısı direkt tga uzantısı olarak manuel değiştirilmiş olabilir internetten png to tga yazarak convert yapmayı dene eminim açacaktır
gözüküyor abi ben sadece bilgisayarda görebilmek istiyorum png gibi. formattan once gozukuyordu sımdı olmuyor

Hocam resmin adı mesela resim.png bunu elle resim.tga olarak yazarsan format değişmiş gibi gözükür ama resim gözükmez sen o resmin uzantısını .png olarak yap sonra png to tga yaz internette converter siteleri var o sitelerden birinde tga olarak convertle gözükecektir.

Hocam resmin adı mesela resim.png bunu elle resim.tga olarak yazarsan format değişmiş gibi gözükür ama resim gözükmez sen o resmin uzantısını .png olarak yap sonra png to tga yaz internette converter siteleri var o sitelerden birinde tga olarak convertle gözükecektir.
iconları görüntülemek isityordum eskiden hepsi gözüküyordu. küçük resim ayarlarına mı bişi oldu ben çözemedim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri