kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı TGA görüntüleme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 406

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar TGA Gözükmüyor format sonrası hangi programı indirip açmayı denediysem. Faststone, Irfan, Pıcsu felan hepsini denedim ama kücük resim olarak goruntuyu bir türlü alamadım yardım edin lutfen

1764960941243.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Oyunda gözüküyor mu? Png uzantısı direkt tga uzantısı olarak manuel değiştirilmiş olabilir internetten png to tga yazarak convert yapmayı dene eminim açacaktır

Hocam resmin adı mesela resim.png bunu elle resim.tga olarak yazarsan format değişmiş gibi gözükür ama resim gözükmez sen o resmin uzantısını .png olarak yap sonra png to tga yaz internette converter siteleri var o sitelerden birinde tga olarak convertle gözükecektir.

Hocam resmin adı mesela resim.png bunu elle resim.tga olarak yazarsan format değişmiş gibi gözükür ama resim gözükmez sen o resmin uzantısını .png olarak yap sonra png to tga yaz internette converter siteleri var o sitelerden birinde tga olarak convertle gözükecektir.
iconları görüntülemek isityordum eskiden hepsi gözüküyordu. küçük resim ayarlarına mı bişi oldu ben çözemedim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri