noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Atak server vİrÜs sorunu ÇÖzÜmÜ [%100]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertalasun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 531

mertalasun

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
47
Online süresi
1d 17h
Reaksiyon Skoru
33
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
106
MmoLira
227
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2 Atak Server [VİRÜS] Sorunu !

Sorunun Kısa Tanımı

• Programı indirip açtığınız andan itibaren bilgisayarınıza anında virüs bulaşarak, her açtığınız da ve ya iexplorer.exe ve bi kaç exe'yi görev yöneticisi tarafınca sonlandırdığınız an, tekrardan çoğunluk ile açılmaktadır. Bununla yetinmeyip her açtığınız da bilgisayar ile birlikte açılıp kapanması zor olan bir virüsdür.

Sorunun Çözümü

• Nod32 Antivirüs gibi virüs programları bu virüsü silmediği gibi bulmuyor bile, Lakin TURKMMO önerisi olan Ücretsiz Kullanımlı Avast Virüs Programı bu virüsü tesbit edip silmektdir.

1 ) Öncelik İle Avast Virüs Programını İndirmek İçin Tıklayınız : Free Avast Download
2 ) Programı indirdik den sonra kurup Tarama yaptırınız (Not : Tüm Dosyaları Taratınız)
3 ) Virüs taraması bittikden sonra detaylara gelerek çıkan tüm virüslü dosyaları silmesini isteyiniz.
4 ) Sizden bilgisayarla başlatılırken virüs taraması izini isteyecektir, bu konuda izin veriniz, bilgisayarınız reset atacaktır.
5 ) Bilgisayarınız tekrar başlatılırken Avast yeniden virüs taraması yapacak ve eğer bu sırada izlemede kalırsanız sizde göreceksiniz ki ;

Atak Server GM Programı.exe Virüs dosyası tesbit edildi diyecektir.

6 ) Dosyayı sil dedikden sonra isterseniz diğer virüslerid temizler, ister ESC ile taramayı sonlandırıp bilgisayarınızı başlatabilirsiniz.

OKUYUNUZ

NOT 1 : Sorun bende 3-4 kere oldu lakin format atmak zorunda kaldım, internette çözümü ile ilgili bir konu bulamadım. Umarım size yardımcı olabilmişimdir.

NOT 2 : Mobil Wifi ile bağlandığım için resim çekip upload edemedim lakin kısa süre içerisind Resimli olarak anlatımda eklenecektir

NOT 3 : Eğer sorunun çözümünü yapamazsanız iletişime geçerek yardım isteyebilirsiniz.

İletişim Bilgileri

TurkMMO : MertAlasun

Son düzenleme:
Konu Yeri Burası Değildir. Taşınması İçin Bildirildi.

Konu günceldir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri