Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek Metin2 GF HİLE İSTEK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GØDŽÌ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 861

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hesap ismi şifresi vesaire istiyor hem hesap açısından şifre vermek güvenlimi hemde virüs açısından güvenlimi
Ben herhangi Bir sıkıntı yaşamadım 1 haftadır kullanıyorum otomatik bağlantı için istiyor hesapları hiç bişey yapmadan manuel yerine otomatik kendi girdiği için

knk kullanıcı adı ve şifre kısmını salla,Takma adına birşeyler yaz.Manuel olarak giriş yap ben öyle yapıyorum.Sırf eğlencesine farm atıyorum.2 Günde 6 hesabı 60 a 1 hesabı 75 e attım.Tek sıkıntısı şimdilik gördüğpüm haritalardan geçiş yaparken direk ışınlanınca oyunu kapatıyor ve Exploit Damage açıksa arada oyunu kapatıyor.

knk kullanıcı adı ve şifre kısmını salla,Takma adına birşeyler yaz.Manuel olarak giriş yap ben öyle yapıyorum.Sırf eğlencesine farm atıyorum.2 Günde 6 hesabı 60 a 1 hesabı 75 e attım.Tek sıkıntısı şimdilik gördüğpüm haritalardan geçiş yaparken direk ışınlanınca oyunu kapatıyor ve Exploit Damage açıksa arada oyunu kapatıyor.
Ban yedim yeni hesap açamıyorum artık maalesef yeni konu açtım orada destek olabilecek varmı ayrıca teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri