HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben herhangi Bir sıkıntı yaşamadım 1 haftadır kullanıyorum otomatik bağlantı için istiyor hesapları hiç bişey yapmadan manuel yerine otomatik kendi girdiği içinHesap ismi şifresi vesaire istiyor hem hesap açısından şifre vermek güvenlimi hemde virüs açısından güvenlimi
Eyvallah saolasınBen herhangi Bir sıkıntı yaşamadım 1 haftadır kullanıyorum otomatik bağlantı için istiyor hesapları hiç bişey yapmadan manuel yerine otomatik kendi girdiği için
knk kullanıcı adı ve şifre kısmını salla,Takma adına birşeyler yaz.Manuel olarak giriş yap ben öyle yapıyorum.Sırf eğlencesine farm atıyorum.2 Günde 6 hesabı 60 a 1 hesabı 75 e attım.Tek sıkıntısı şimdilik gördüğpüm haritalardan geçiş yaparken direk ışınlanınca oyunu kapatıyor ve Exploit Damage açıksa arada oyunu kapatıyor.
Ban yedim yeni hesap açamıyorum artık maalesef yeni konu açtım orada destek olabilecek varmı ayrıca teşekkürlerknk kullanıcı adı ve şifre kısmını salla,Takma adına birşeyler yaz.Manuel olarak giriş yap ben öyle yapıyorum.Sırf eğlencesine farm atıyorum.2 Günde 6 hesabı 60 a 1 hesabı 75 e attım.Tek sıkıntısı şimdilik gördüğpüm haritalardan geçiş yaparken direk ışınlanınca oyunu kapatıyor ve Exploit Damage açıksa arada oyunu kapatıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)