Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ağalar bu şamanın kükreme skilini menzili hale nasıl getiriz istediği yere kükreme atıyor ya
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şamanın Kükreme (Roar) skillinin “istediği yere atma” (free target) özelliğini kapatarak sadece menzili kadar, ileri doğru çalışmasını istiyorsan, bunu sadece skill_proto ile değil, server source (game/src) tarafında düzeltmen gerekiyor.Ağalar bu şamanın kükreme skilini menzili hale nasıl getiriz istediği yere kükreme atıyor ya
1) Amaç Ne?Skill protoları ve skill tableyi şimşek çağırma skilline uyarlarsanız istediğiniz gibi olacaktı nerede takıldınız,Yardımcı olalımMalesef hiç bir ilerleme yok

evet buda var fakat tek bununla bitmiyor dediğim şekilde yaparsa aslında sorun çözülecek de denedimi onu bile bilmiyorumhttps://metin2.dev/topic/21991-paeryong-skill-center-in-enemy-official-servers-patch-skill-175/
Bu size yardımcı olur. Daha önce burada paylaşılmış mıydı bilmiyorum o yüzden farklı forumdan ilettim
Tam hangi filesti hatırlayamıyorum herşey menzilli için ayarlıydı fakat hasar vurmuyordu. Bu konudakiyle çözmüştüm. Belki söylediklerinizi deneyip hasar vurmazsa diye attım ama eksik yazmışım.evet buda var fakat tek bununla bitmiyor dediğim şekilde yaparsa aslında sorun çözülecek de denedimi onu bile bilmiyorum