Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Menzilli kükreme

mertcanayhan0606

"Yarın ölecekmiş gibi yaşa."
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Paylaşım
TM Üye
Üye
Konular
42
Online süresi
22g 57941s
Reaksiyon Skoru
161
Altın Konu
0
Başarım Puanı
81
TM Yaşı
2 Yıl 28 Gün
MmoLira
8,005
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Ağalar bu şamanın kükreme skilini menzili hale nasıl getiriz istediği yere kükreme atıyor ya

Çözüm
Ağalar bu şamanın kükreme skilini menzili hale nasıl getiriz istediği yere kükreme atıyor ya
Şamanın Kükreme (Roar) skillinin “istediği yere atma” (free target) özelliğini kapatarak sadece menzili kadar, ileri doğru çalışmasını istiyorsan, bunu sadece skill_proto ile değil, server source (game/src) tarafında düzeltmen gerekiyor.

Bu durum PVP kaynaklarında çok sık görülür.
✔ Çünkü Roar, “area (alan)” tipi skildir ve client tarafından “free target” gibi kullanılabilir.

Aşağıda tamamen net çözümü veriyorum.

✅ 1) Amaç Ne?​

Kükreme skili şöyle çalışsın:

• Oyuncu sadece menzil içinde kükreme atsın
  • Fare ile istediği uzak noktaya tıklayıp atamasın...
evet buda var fakat tek bununla bitmiyor dediğim şekilde yaparsa aslında sorun çözülecek de denedimi onu bile bilmiyorum
Tam hangi filesti hatırlayamıyorum herşey menzilli için ayarlıydı fakat hasar vurmuyordu. Bu konudakiyle çözmüştüm. Belki söylediklerinizi deneyip hasar vurmazsa diye attım ama eksik yazmışım. :D

Valla hocalar size şöyle diyim çok işlem denedim ama menzili alamadık bir türlü iyileşirtirmenin skilini aldım fakat gene başarısız oldu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri