- Konular
- 51
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 502
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 1,972
- DevLira
- 16
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yaklaşma şeklini biraz değişik bulduğumdan öyle yazdım ama şöyle bişey var client srcde ücretsiz sürümümde sadece dll içerisinde şu şu kodlar olmadan açılmama durumu var bşr dll yapıp bunu aşabilirler ama dediğim gibi veya o satırı deaktif edip sadece dll isminin kontrolünü sağlatıp dllyi değiştirip chatengine açarlar veya diğerşeyleri ama bunu sadece sunucu sahipleri yaparlar sonrada chatengineyi açıp bu client korumasında chatengine açılıyor yazarlar bu doğal bişey.İdaya atarsan globalsentix.dll mevcut ama farkettiğime göre canın kurduğu servere kurmuşsan dll kontrolün algılamasın diye whitelist olarak eklemişsin gibi bi durum olabilir dediğim gibi konu baltalamak için yazmadım insanlar bilgilensin diye çünkü yarın her isim fix atan anti cheat satıyorum diyecek bunun üzerine geliştirme yapmayı düşünüyorsan yardımcı olabileceğim durumlarda dcden ulaş elimden geldiğince destek veririm
Dediğin gibi hiç kimse %100 lük bir koruma sağlayamaz game taraflı koruma olmadan
Svside alınır alınmaz ona lafım yok game taraflı bence performans açısından iyi durumda paketleri saydırıyor aşıldığında iptal ediyor vs benimde game taraflı korumam aynı mantıkla çalışıyor + olarak eğerki bu değerleri aşan olursa sunucudan banlanıyor ve giremiyor teklifin için teşekkürler düşünmek yeter. Seviliyorsun
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 94
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 932
- DevLira
- 3
ilk başta dediğini tam anlamadım satırı deaktif etmek falan attığım sste herhangi bir kod oynaması yok dlleri suspendleyince koruma bypasslanıyor yani devre dışı kalıyor ki cheat engineden bakarsan oyunun içinde dll bağlı oldugu gözüküyor.Yaklaşma şeklini biraz değişik bulduğumdan öyle yazdım ama şöyle bişey var client srcde ücretsiz sürümümde sadece dll içerisinde şu şu kodlar olmadan açılmama durumu var bşr dll yapıp bunu aşabilirler ama dediğim gibi veya o satırı deaktif edip sadece dll isminin kontrolünü sağlatıp dllyi değiştirip chatengine açarlar veya diğerşeyleri ama bunu sadece sunucu sahipleri yaparlar sonrada chatengineyi açıp bu client korumasında chatengine açılıyor yazarlar bu doğal bişey.
Dediğin gibi hiç kimse %100 lük bir koruma sağlayamaz game taraflı koruma olmadan
Svside alınır alınmaz ona lafım yok game taraflı bence performans açısından iyi durumda paketleri saydırıyor aşıldığında iptal ediyor vs benimde game taraflı korumam aynı mantıkla çalışıyor + olarak eğerki bu değerleri aşan olursa sunucudan banlanıyor ve giremiyor teklifin için teşekkürler düşünmek yeter. Seviliyorsun
- Konular
- 1,210
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 5,975
- Altın Konu
- 410
- Başarım Puanı
- 349
- MmoLira
- 2,094
- DevLira
- 6
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 12
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 25d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 275
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 8,474
- DevLira
- 0
paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 51
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 502
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 1,972
- DevLira
- 16
Evet Şimdi dediğini anladım kendimde stringleri değiştirdim girdi. stringleri de şifrelerim o şifreleride korurum bütünlük bozulursa oyunu açılmaz zaten kod yapısını görmüyorsunuz sadece string gözükür zaten onuda şifreliyorum şimdi. %2 lik dediğim kısım sadece stringleri görüp bunu diyorsunuz ben stringleri değiştirip girileceğini düşünmemişdim.ilk başta dediğini tam anlamadım satırı deaktif etmek falan attığım sste herhangi bir kod oynaması yok dlleri suspendleyince koruma bypasslanıyor yani devre dışı kalıyor ki cheat engineden bakarsan oyunun içinde dll bağlı oldugu gözüküyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)