- Konular
- 51
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 502
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 1,990
- DevLira
- 16
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
[
Rica ederimPaylaşım için teşekkürler, değerli bir paylaşım, elinize emeğinize sağlık.
Rica ederim cano.Paylaşım için teşekkürler cane.
Rica ederim cano teşekkürlerEllerine sağlık kardeşim forum adına çok yararlı bir paylaşım olduğunu düşünüyorum
Rica ederim. Teşekkürler dğşüncen için.hash korumanı da patchleyebiliyorlar açık kaynak verseydin keşke millete geliştirmek için bir yön olurdu bu şekilde sadece sunucular kendini kandırır gibi ama emek var eline sağlık![]()
- Konular
- 51
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 502
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 1,990
- DevLira
- 16
Şimdi bu konu hakkında sana şunu söylğyorum ben kalkıpda kimse geçemez edemez demedim isim kontrolü var + yazılım ismi kontrolü var. + Hash kodları var + dosya doğrulanması var + py dll mix vs kontrolü var.+ Kötü yazılımları otomatik algılar.ek olarak sadece isim fixi atmışsın dediğim gibi sunucular bunu kullanıp kendini kandırır. ufak bi hookla dll yok olurEkli dosyayı görüntüle 159845
Ben demiyorumki geçemezler edemezler ama basit bir isim değişikliği ile mesela girememişsin gibi
Satış konun var anti cheat le ilgile ben seni tanımam etmem ama üstün körü konuşmaya gerek yok client koruması benim extra alonmış bir önlemim game taraflı zaten koruyorum ama şundanda eminim kolay kolay birisi gelipde client dll yi delip geçenez
.
Kaynak kodlu halini senden bekleriz.
Siz de hile koruması satıyorsunuz sunucu sahiplerine dll so lib artık veriyorsunuz sunucu sahipleri sizlere diyormu bizi kandırıyorsun diye.
Birde kaynak kodunu görmeden sadece isim fixi attığımı söylemen ayrı trajikomik kanka
Gördüğün kısım belki kodlamanın %2 lil bir kısmı alınan ufak bir önlem.
Son düzenleme:
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 94
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 932
- DevLira
- 3
dll zaten 33kb %2 lik kısım diye bir şey yok ekstra olarak anti cheat sana ait değil içinde canın globalsentix.dllsi var ve pixel botun amacı içinde string yani yazı olmaması sen pixel botu pixel bot ismiyle fix atmaya çalışmışsın bu komik game tarafını svside koruyor zaten 1000 tlye isim fixi her acde var buna lafım yok bizde de var ( 3 5 tane) ama 50 string değil. bu koruma baştan aşşağı ona dayanıyor kolay kolay birisi delip geçemez demek için güvendiğin bir şey olması gerek dlleri suspendlemek bu işin en minimum hali kimse %100 koruma sağlamıyor verilmiş emeğe her zaman saygı ama hileden ve korumadan anlamayan sunucu sahiplerini yanlış yönlendirdiğiniz için piyasa bu haldeŞimdi bu konu hakkında sana şunu söylğyorum ben kalkıpda kimse geçemez edemez demedim isim kontrolü var + yazılım ismi kontrolü var. + Hash kodları var + dosya doğrulanması var + py dll mix vs kontrolü var.+ Kötü yazılımları otomatik algılar.
Ben demiyorumki geçemezler edemezler ama basit bir isim değişikliği ile mesela girememişsin gibi
Satış konun var anti cheat le ilgile ben seni tanımam etmem ama üstün körü konuşmaya gerek yok client koruması benim extra alonmış bir önlemim game taraflı zaten koruyorum ama şundanda eminim kolay kolay birisi gelipde client dll yi delip geçenez
.
Kaynak kodlu halini senden bekleriz.
Siz de hile koruması satıyorsunuz sunucu sahiplerine dll so lib artık veriyorsunuz sunucu sahipleri sizlere diyormu bizi kandırıyorsun diye.
Birde kaynak kodunu görmeden sadece isim fixi attığımı söylemen ayrı trajikomik kanka
Gördüğün kısım belki kodlamanın %2 lil bir kısmı alınan ufak bir önlem.
- Konular
- 51
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 502
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 1,990
- DevLira
- 16
Kimseyi kötülemek gibi bir niy tim yok ama senin global sentix dediğin canın hil korumasıdll zaten 33kb %2 lik kısım diye bir şey yok ekstra olarak anti cheat sana ait değil içinde canın globalsentix.dllsi var ve pixel botun amacı içinde string yani yazı olmaması sen pixel botu pixel bot ismiyle fix atmaya çalışmışsın bu komik game tarafını svside koruyor zaten 1000 tlye isim fixi her acde var buna lafım yok bizde de var ( 3 5 tane) ama 50 string değil. bu koruma baştan aşşağı ona dayanıyor kolay kolay birisi delip geçemez demek için güvendiğin bir şey olması gerek dlleri suspendlemek bu işin en minimum hali kimse %100 koruma sağlamıyor verilmiş emeğe her zaman saygı ama hileden ve korumadan anlamayan sunucu sahiplerini yanlış yönlendirdiğiniz için piyasa bu haldeEkli dosyayı görüntüle 159847
Ayıptır söylemesi ama gülünç durumda samarra2 ye kurmuşdu crome açınca bile hata veriyordu oyunda oyuncu bırakmamışdı
Neye dayanarak canın dll si var gibi şey diyorsun anlamıyorum ama neyse ne kardeşim
Sunucu sahibi bana geldi ve hile koruması kurdum. Canla veya sistemiyle bir bağlantısını verirsen sevinirim.
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 94
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 932
- DevLira
- 3
İdaya atarsan globalsentix.dll mevcut ama farkettiğime göre canın kurduğu servere kurmuşsan dll kontrolün algılamasın diye whitelist olarak eklemişsin gibi bi durum olabilir dediğim gibi konu baltalamak için yazmadım insanlar bilgilensin diye çünkü yarın her isim fix atan anti cheat satıyorum diyecek bunun üzerine geliştirme yapmayı düşünüyorsan yardımcı olabileceğim durumlarda dcden ulaş elimden geldiğince destek veririmKimseyi kötülemek gibi bir niy tim yok ama senin global sentix dediğin canın hil koruması
Ayıptır söylemesi ama gülünç durumda samarra2 ye kurmuşdu crome açınca bile hata veriyordu oyunda oyuncu bırakmamışdı
Neye dayanarak canın dll si var gibi şey diyorsun anlamıyorum ama neyse ne kardeşim
Sunucu sahibi bana geldi ve hile koruması kurdum. Canla veya sistemiyle bir bağlantısını verirsen sevinirim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)