Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Kilitli
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
harika paylaşım için teşekkürler.ClassicMt2 tanıtım indexi tarafımca çekilmiş, özenle hazırlanmış ve kendi sunucumda test edilip paylaşılmıştır. Bu tanıtım indexinin, diğer indexlerden farkı Türk sunucularında benzerine fazla rastlanmamış olmasıdır. Global bir index olduğu için sadece Türk oyunculara değil, toplam 5 dilden oyuncuya hitap edebilirsiniz. Diğer klasik tanıtım sitelerinden farklı olarak yalnızca tek dil ile sınırlı kalmaz; Lehçe, İngilizce, Türkçe, Almanca ve Rumence olmak üzere toplam beş dil desteği sunarak dünya genelindeki oyuncuları tek bir çatı altında buluşturur. Bu sayede oyuncular, kendi dillerinde rahatça bilgi alabilir, sunucu özelliklerini inceleyebilir ve toplulukla etkileşime geçebilir.
Modern ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde ziyaretçiler istedikleri bilgilere hızlıca ulaşırken, yüksek kaliteli sunum şablonları ile server sahiplerine profesyonel bir tanıtım imkânı sağlar. ClassicMt2 indexi, hem görsel şıklığı hem de fonksiyonelliği bir araya getirerek oyuncuların ilgisini fazlaca çekecek bir tanıtım indexidir.
Global Metin2 topluluğunu hedef alan bu tanıtım sistemi, çok dilli desteği sayesinde uluslararası sunucular için mükemmel bir tercih haline gelir. Hedef kitleniz ister Avrupa’dan, ister Ortadoğu’dan, ister Amerika’dan olsun, bu tanıtım indexi ile sunucunuzu en etkili şekilde tanıtabilirsiniz. Eğer siz de serverınızı profesyonel ve global bir tanıtım indexi ile tanıtmak istiyorsanız Türk sunucularında benzerine az rastlanan bu indexi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Herhangi bir admin paneline ihtiyaç duymadan basit kod düzenlemeleri ile serverinize uyumlu hale getirebilirsiniz. Dosya içerisinde psd'ler ekli değildir, kendi sunucunuzun logolarını ve görsellerini kullanabilirsiniz.
GÖRSELLER ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.