Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı 0 Damage Sorunu

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan rido1997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 94

rido1997

Level 3
TM Üye
Katılım
7 Kas 2008
Konular
31
Mesajlar
169
Çözüm
4
Online süresi
22d 1h
Reaksiyon Skoru
102
Altın Konu
0
Başarım Puanı
129
Yaş
29
MmoLira
3,068
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Razuning V5 kullanıyorum ve Özellik Veren BP, Biyolog Sistemi, Mob Drop Info ekledim, hiçbir sorun yok bunlarda ve hepsini düzgünce ekledim. Fakat garip bir sorun yaşıyorum, bazen mob'lara ya da metinlere hiç vuramıyorum, yani canları hiç azalmıyor, karakter vuruyor ama canı hiç inmiyor ve kaç vurduğum da gözükmüyor ama onlar bana vurmaya devam ediyor. Böyle olunca yeni karakter açıp deniyorum, yeni karakter açtığımda bazen aynı şekilde o karakter de hiç vurmuyor, sonra bir daha karakter açıyorum o karakter vuruyor mesela, o karakter vurunca diğer tüm karakterler de vurmaya başlıyor, yani gm karakterimin vuruşları da işlemeye ve damage vermeye başlıyor. Bu arada vurmuyor dediğim animasyon olarak vs bir sorun değil, karakter kılıç sallıyor ama sarı yazıyla kaç vurduğum gözükmüyor, /weak yazıp canını sıfırlasam bile ne attığım skill işliyor ne de kılıç vurmuyor, metin patlamıyor, slot ölmüyor.

Tüm syserr'leri kontrol ettim fakat ne core'larda ne de oyunun kendisi herhangi bir syserr vermiyor, test server 0. Sorun ne olabilir acaba? bilen varsa çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.
 
Şunu fark ettim, sunucuyu sh kapat.sh ile kapatıp sh baslat.sh ile başlattıktan sonra oyuna girdiğimde bazen damage işliyor, bazen işlemiyor, karakter atınca düzeliyor, belki önemli bir bilgi olabilir diye bunu da söylemek istedim.
 
HEADER_CG_ATTACK paketi geldikten sonra debug etmeniz lazım sunucuda net bir şey söylemek mümkün değil debug etmeden.
 
HEADER_CG_ATTACK paketi geldikten sonra debug etmeniz lazım sunucuda net bir şey söylemek mümkün değil debug etmeden.
Öncelikle teşekkürler, şunu fark ettim sunucu açıldıktan sonra 2-3 dakika boyunca bunu yapıyor ve 2-3 dakika sonra sorun ortadan kalkıyor, yani sunucu açılır açılmaz atak yapmıyor ama aradan 2 dakika geçtiyse herhangi bir sorun olmuyor. Debug modunda da bir deneyeceğim.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst