mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Official TR Files uygun arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TT3457
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 139

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

öncelikle merhaba yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın moderatör arkadaşlardan özür dilerim. 8-10 arkadaş TR de aktif oyun oynamaktayız malum tr de herşeyi yapamıyoruz bunları hem test edebilmek hem kendi aramızda eğlenip ws atabilmek için server kurmak istiyoruz. fiyatları bilmiyorum çok yüksek ise zaten yapamayız. ama o özellik olsun bu özellik olsun demiyorum kimseyi de yormak istemiyorum. bütçemiz malum kısıtlı ben vds bilgilerini vereceğim kurulumu yapıp sadece indirip oynayacağız o kadar anlamıyoruz yani yardımcı olabilecek çıkarsa teşekkür ederim şimdiden.

öncelikle merhaba yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın moderatör arkadaşlardan özür dilerim. 8-10 arkadaş TR de aktif oyun oynamaktayız malum tr de herşeyi yapamıyoruz bunları hem test edebilmek hem kendi aramızda eğlenip ws atabilmek için server kurmak istiyoruz. fiyatları bilmiyorum çok yüksek ise zaten yapamayız. ama o özellik olsun bu özellik olsun demiyorum kimseyi de yormak istemiyorum. bütçemiz malum kısıtlı ben vds bilgilerini vereceğim kurulumu yapıp sadece indirip oynayacağız o kadar anlamıyoruz yani yardımcı olabilecek çıkarsa teşekkür ederim şimdiden.
https://forum.turkmmo.com/konu/3925793-osmanli2-server-files-tekrardan/ sana önerim şu filesi kur oyna kimseye para kaptırma sağlam temiz files aradığın birçok özellikte vardir levelli pet yansıtma vs

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri