bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı server buildi nasıl alıınır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serhataslanla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 146

serhataslanla

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
1d 10h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 10 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
320
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ne yapmam gerekli yardımlarınızı bekliyorum clienti yaptım server buildi için şimdiden yardımlarınız için teşşekürler hiç bilgim yok anlatırsanız sevinirim.
Ekran görüntüsü 2025-11-19 201427.png
Ekran görüntüsü 2025-11-19 201502.png
er kaldı farklı bir freebsd mi yüklemem gerekiyor

Hemen anlatayım ilk olarak grininja yazarak vdi indiriyorsunuz sonra açıp freebsd ile giriş yapıyorsunuz ifconfig komutu ile çıkan ip yi ftp ye girerek yazıyorsunuz sonra usr/src kısmına gelip dosyaları tek bir klasörde buraya atıyorsunuz ayrıca extern dosyanızı atmayı da unutmayın sonra freebsd ye gelip gmake clean gmake dep ve gmake -j8 komutları ile build alıyorsunuz eğer yapamazsanız buradan yazıyorsunuz takıldığınız yerde yardım ediyoruz 😊

Hemen anlatayım ilk olarak grininja yazarak vdi indiriyorsunuz sonra açıp freebsd ile giriş yapıyorsunuz ifconfig komutu ile çıkan ip yi ftp ye girerek yazıyorsunuz sonra usr/src kısmına gelip dosyaları tek bir klasörde buraya atıyorsunuz ayrıca extern dosyanızı atmayı da unutmayın sonra freebsd ye gelip gmake clean gmake dep ve gmake -j8 komutları ile build alıyorsunuz eğer yapamazsanız buradan yazıyorsunuz takıldığınız yerde yardım ediyoruz 😊
tamamdır şimdi deniyorum çok teşekkür ederim

tamamdır şimdi deniyorum çok teşekkür ederim

Makefile:122: *** missing separator. Stop.
hatası aldım dosyayin içine girip aldım şuanda sıkıntı yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri