- Konular
- 97
- Online süresi
- 1ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 3,360
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 253
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 18,400
- DevLira
- 61
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Güzel yorumun iyi dileklerin için teşekkür ederim KastamonumSizi birebir tanımıyorum. Çook eskiden 2016 zamanlarında bile herkese yardımcı olmak, konular paylaşmak. Saçma sapan polemikler içinde olmayan nadir insanlarsınız.
2016 dan beri sizi tanırım hep çok sistemli bir files paylaşıyorsunuz hep sistem içinde boğulan fileslar oluyor genelde. Bırakın sistem mistem eklemeyi. Sade bir şey yapın piyasada evet bu adam şu işte var desinler. Her işte olmaktan iyidir bence.
Kaliteli insan olduğunuz belli umarım çok daha iyi yerlere geleceksiniz. Selametle.
forumda sevdiğim insanlardan birisin uzun süre ara verdim ve geldiğimde tanıdığım birçok insan ya bırakmış yada başka işlerle uğraşıyor senide aktif görmeyince bıraktığını düşünmüştüm.Konuya yorumdan ziyada aktif görünce çok sevindim umarım hep buralarda olursun cansın sen

- Konular
- 19
- Online süresi
- 20g 45885s
- Reaksiyon Skoru
- 105
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 98
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 1,263
- DevLira
- 12
i was feeling alone on the server so i modified the bot system to talk multilanguage, created a /bot_spawn_random command that spawns random amount of bots in selected maps here is the code, the chat files name base and bot templates you can make alone
Ekli dosyalar
- Konular
- 19
- Online süresi
- 9g 79090s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 69
- TM Yaşı
- 6 Yıl 6 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 977
- DevLira
- 12
Hocam selamlar filesta bulunan ciddi bir sorun var, krallıklar arası normal chatte yazılanlar anlaşılmıyor mesela bağırma kısmından yazıldıgında her bayrak birbiribi anlıyor ve görüyor pm'den yazıldıgında anlıyor ve görüyor ama normal chat'ten yazıldıgı zaman anlaşılmıyor lisan yüzüğüde çalışmıyor lisan skillerini düzeltsek bile anlaşılmıyor sorun ile alakalı bilgin varmı var ise çözümü nedir destek olurmusunGüzel yorumun iyi dileklerin için teşekkür ederim Kastamonumforumda sevdiğim insanlardan birisin uzun süre ara verdim ve geldiğimde tanıdığım birçok insan ya bırakmış yada başka işlerle uğraşıyor senide aktif görmeyince bıraktığını düşünmüştüm.
Konuya yorumdan ziyada aktif görünce çok sevindim umarım hep buralarda olursun cansın sen:yo-yo:
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2g 70147s
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 23
- TM Yaşı
- 11 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 1,376
- DevLira
- 0
Hocam selamlar filesta bulunan ciddi bir sorun var, krallıklar arası normal chatte yazılanlar anlaşılmıyor mesela bağırma kısmından yazıldıgında her bayrak birbiribi anlıyor ve görüyor pm'den yazıldıgında anlıyor ve görüyor ama normal chat'ten yazıldıgı zaman anlaşılmıyor lisan yüzüğüde çalışmıyor lisan skillerini düzeltsek bile anlaşılmıyor sorun ile alakalı bilgin varmı var ise çözümü nedir destek olurmusun
Bayrak Lisanları Sistemi Detaylı Kaldırma Rehberi
Oyuncu İletişimini Özgürleştirin: İmparatorluk Dilleri ve Lisan Sistemi Kaldırma Eski hard-rp öğelerinden kurtulun, global iletişimin önünü açın. Nedir ve Neden Kaldırıyoruz? Metin2'nin ilk yıllarında, her ülkenin (bayrağın) ayrı sunucularda olduğu veya rol yapma (RP) öğelerinin baskın...
- Konular
- 19
- Online süresi
- 9g 79090s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 69
- TM Yaşı
- 6 Yıl 6 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 977
- DevLira
- 12
çok teşekkür ederim problem çözüldü![]()
Bayrak Lisanları Sistemi Detaylı Kaldırma Rehberi
Oyuncu İletişimini Özgürleştirin: İmparatorluk Dilleri ve Lisan Sistemi Kaldırma Eski hard-rp öğelerinden kurtulun, global iletişimin önünü açın. Nedir ve Neden Kaldırıyoruz? Metin2'nin ilk yıllarında, her ülkenin (bayrağın) ayrı sunucularda olduğu veya rol yapma (RP) öğelerinin baskın...forum.turkmmo.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)